Football Talk

ΑΕΚ: Την Κυριακή στην Αθήνα ο Αλμέιδα και ξεκινά επαφές με παίκτες – Το πρόγραμμα της προετοιμασίας

ΑΕΚ: Την Κυριακή στην Αθήνα ο Αλμέιδα και ξεκινά επαφές με παίκτες – Το πρόγραμμα της προετοιμασίας
Ο Ματίας Αλμέιδα έρχεται άμεσα στη χώρα και μάλιστα με την οικογένειά του και πιάνει αμέσως δουλειά – Ποιο είναι το πρόγραμμά του. 
Στην Αθήνα την Κυριακή (29/5) ή το αργότερο τη Δευτέρα αναμένεται ο Ματίας Αλμέιδα. Ο προπονητής ξεκινά από τώρα τη δουλειά και μάλιστα θα έρθει στη χώρα μας μαζί με την οικογένειά του, προκειμένου να διευθετήσει και να «τρέξει» τα πάντα στην ομάδα ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας. Όλα βέβαια είναι ήδη δρομολογημένα, όμως απομένει το τελικό… φιξάρισμα. Η επίσημη έναρξη της προετοιμασίας της ΑΕΚ (τεστ και εργομετρικά) έχει προγραμματιστεί για τις 6 Ιουλίου, όμως αυτή η ημερομηνία αφορά κυρίως τους διεθνείς που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους περίπου μέχρι τις 15 Ιουνίου.

Οι υπόλοιποι μη διεθνείς, αλλά και παίκτες από την ΑΕΚ Β, που είναι πιθανό να επιλεγούν στο ξεκίνημα της δουλειάς θα ξεκινήσουν νωρίτερα τη δουλειά στα Σπάτα και πιο συγκεκριμένα τέλη Ιουλίου ή αρχές Ιουλίου. Οι επαφές του Αλμέιδα με παίκτες κατά τη διάρκεια της εδώ παρουσίας του ο Αλμέιδα θα έχει επαφές με παίκτες από το νυν ρόστερ, ενώ θα παρθεί και η τελική οριστικοποίηση της συμμετοχής παικτών που επιστρέφουν από δανεισμό και που υπολογίζονται για την προετοιμασία. Τέτοιες περιπτώσεις είναι για παράδειγμα των Αλμπάνη, Αθανασιάδη, Μπότου, τους οποίου ο προπονητής θα εξετάσει.

Επιπλέον, είναι πιθανό και παιδιά από την ΑΕΚ Β που ξεχώρισαν πέρυσι να είναι στην τελική επιλογή του Αλμέιδα για την προετοιμασία. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τώρα θα πραγματοποιηθεί, όπως και πέρυσι στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Ρότερνταμ. Η ομάδα θα αναχωρήσει για την Ολλανδία στις 12 Ιουλίου και το πρόγραμμα του Αλμέιδα και των συνεργατών του περιλαμβάνει 17 ημέρες παραμονής εκεί μέχρι να επιστρέψουν. Μάλιστα, έχει δοθεί από τώρα από τον προπονητή και τους συνεργάτες του το αναλυτικό πλάνο δουλειάς κάθε ημέρας μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος! Σχετικά με τα φιλικά του καλοκαιριού, το επίπεδο αυτών και τις αλλαγές που θα υπάρξουν στα Σπάτα και αφορούν την καθημερινότητα της ομάδας, όλα αυτά θα δρομολογηθούν με την άφιξη του Αλμέιδα στην Αθήνα.

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0