Football Talk

Διπλή βράβευση για τον Γιούργκεν Κλοπ, με φοβερές ατάκες από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον!

Διπλή βράβευση για τον Γιούργκεν Κλοπ, με φοβερές ατάκες από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον!
Ο Γιούργκεν Κλοπ βραβεύτηκε τόσο από την Ένωση Προπονητών της Λίγκας, όσο και από την Premier League, με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να... μοιράζει ατάκες «φωτιά».
Η πολυπόθητη κατάκτηση της Premier League μπορεί να μην ήρθε για τη Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν, αλλά το έργο που παρουσίασε για ακόμα μία σεζόν ο Γιούργκεν Κλοπ, μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε.

Κατάκτηση του League Cup, κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας και το «κερασάκι» στην τούρτα μπορεί να μπει το Σάββατο (28/05, 22:00) στον τελικό του Champions League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Γερμανός προπονητής βραβεύτηκε για την «τρελή» πορεία της ομάδας του τόσο από την Ένωση Προπονητών της Λίγκας (LMA), βραβείο που κέρδισε για 2η φορά στην καριέρα του, αλλά και από την Premier League.

«Είναι μεγάλη τιμή σε μία τρελή σεζόν. Την τελευταία αγωνιστική μόνο δύο ματς δεν είχαν μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και στα υπόλοιπα παίζονταν τα πάντα.

Δεν ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα για εμάς αλλά το έχουμε αφήσει πίσω. Όταν κερδίζεις ένα τέτοιο βραβείο, είτε είσαι ιδιοφυία είτε έχεις το καλύτερο προπονητικό επιτελεί στον κόσμο, και εγώ είμαι εδώ με το επιτελείο μου, ξέρετε πόσο πολύ τους εκτιμώ», ανέφερε ο Γιούργκεν Κλοπ κατά τη βράβευσή του.


Ο άνθρωπος που τον τίμησε δεν ήταν άλλος από τον θρυλικό προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, που «έκλεψε» την παράσταση με την ατάκα του:

«Ζούμε την απόλυτη αγωνία! Του είπα πριν από 12 χρόνια να πάει σε μία ομάδα με ιστορία. Θα έπρεπε να του πω να πάει στην Σκάνθορπ Γιουνάιτεντ», με τον Κλοπ να απαντά από την πλευρά του.

«Όταν μου τα είπε αυτά, δεν μπορούσα να καταλάβω λέξη!»


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0