Football Talk

Αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς ο Ντιόγο Γκονσάλβες - Πρώτη κίνηση από Ολυμπιακό σε Μπενφίκα

Αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς ο Ντιόγο Γκονσάλβες - Πρώτη κίνηση από Ολυμπιακό σε Μπενφίκα
Πληροφορίες του BN Sports από την Πορτογαλία τονίζουν πως ο Πορτογάλος εξτρέμ έχει μπει για τα καλά στη λίστα του Ολυμπιακού.
 
Γράφει ο Νότης Χάλαρης
 
Χθες (24/05) έγινε ένας μικρός… ντόρος καθώς πορτογαλικά ΜΜΕ ανάφεραν πως ο Ολυμπιακός κοιτάει τον Ντιόγο Γκονσάλβες για την ενίσχυση των άκρων.

Ο 25χρονος άσος μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως εξτρέμ, όσο και ως μπακ, κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο από τον Πέδρο Μαρτίνς.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες που σύλλεξε από την Πορτογαλία το BN Sports, στον Πορτογάλο τεχνικό του Ολυμπιακού αρέσει πολύ ο νεαρός παίκτης και μάλιστα, τον έχει ψηλά στη μεταγραφική λίστα.
 
Μάλιστα, ο Ολυμπιακός έχει κάνει την πρώτη επαφή με τη Μπενφίκα, περισσότερο για να τσεκάρει τις απαιτήσεις που έχει η πορτογαλική ομάδα, χωρίς κάποια επίσημη πρόταση ακόμη. Οι ίδιες πληροφορίες, τονίζουν πως οι «αετοί» κοστολογούν τον Γκονσάλβες στα έξι εκατ. ευρώ.
 
Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως πολύ δύσκολα ο Ολυμπιακός θα καταβάλλει ένα τέτοιο ποσό, ωστόσο, υπάρχει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο του δανεισμού με οψιόν αγοράς, το οποίο θα είναι και η βάση των συζητήσεων.
 
Πάντως είναι σε αρκετά πρώιμο στάδιο η συγκεκριμένη υπόθεση. Αξιοσημείωτο δε, πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα κινηθεί για τον Πορτογάλο ακραίο.
 
Το καλοκαίρι του 2017, η Νότιγχαμ Φόρεστ είχε αποκτήσει τον, τότε, 20χρονο άσο ως δανεικό για ένα χρόνο, χωρίς ωστόσο να εντυπωσιάσει. Τουλάχιστον, όχι όπως τώρα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0