Football Talk

Άλλαξε την Αγγλία ο Σάουθγκεϊτ ενόψει Nations League – έξω ο Χέντερσον, πρώτη φορά στην αποστολή ο Τζάστιν!

Άλλαξε την Αγγλία ο Σάουθγκεϊτ ενόψει Nations League – έξω ο Χέντερσον, πρώτη φορά στην αποστολή ο Τζάστιν!

Γνωστή έγινε η αποστολή της Αγγλίας για το επικείμενο Nations League του καλοκαιριού, με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να προβαίνει σε ανανέωση του ρόστερ του, με τους Μπόουεν, Τομόρι και Τζάστιν να συμπεριλαμβάνονται σε αυτές. Έκπληξη αποτελεί ο αποκλεισμός του Τζόρνταν Χέντερσον, λόγω… ηλικίας!

Επίσημη είναι πλέον η αποστολή της Εθνικής Αγγλίας για το επικείμενο Nations League, με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να κάνει τέσσερις αλλαγές σε σχέση με τις προηγούμενες κλήσεις του και να προβαίνει σε μία ανανέωση του ρόστερ, ποντάροντας σαφώς στον ενθουσιασμό και το κίνητρο των παικτών του.

Επιβράβευσε τον Αάρον Ράμσντεϊλ για την εντυπωσιακή σεζόν που πραγματοποίησε και τις εμφανίσεις του με την Άρσεναλ, καθώς διαδραμάτισε κομβικό ρόλο στην επιστροφή των «κανονιέρηδων» στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, πήρε μαζί του τον Μπόουεν και τον Τομόρι, ενώ δεν ξέχασε τον Τζάστιν της Λέστερ, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Ο Τζάστιν ήταν εκτός από τον Φεβρουάριο του 2021 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2022 με ρήξη χιαστών, όμως ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ τον αντάμειψε για την προσπάθειά του, δίνοντάς του την ευκαιρία να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την φανέλα της χώρας του.

Την ίδια ώρα, εκτός αποστολής έμεινε ο Τζόρνταν Χέντερσον λόγω… ηλικίας, με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό να δηλώνει πως ο αρχηγός της Λίβερπουλ έπαιξε πολλά ματς και χρειάζεται ξεκούραση, ενώ από την τελευταία κλήση απουσιάζουν και οι Σμιθ Ρόου, Ινγκς, Μίτσελ και Λουκ Σο!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0