Football Talk

ΑΕΚ: Ξεκίνησε συζητήσεις με τη Ρουμπίν Καζάν για τον Χουάνγκ

ΑΕΚ: Ξεκίνησε συζητήσεις με τη Ρουμπίν Καζάν για τον Χουάνγκ
Η ΑΕΚ γνωστοποίησε το ενδιαφέρον της για τον Νοτιοκορεάτη μέσο της Ρουμπίν Καζάν, Χουάνγκ Ιν Μπέομ.
Οι εξελίξεις τρέχουν στο «στρατόπεδο» της ΑΕΚ τόσο στο οργανόγραμμα της ομάδας, όσο και στο μεταγραφικό κομμάτι. Σε αυτό το πλαίσιο, η «Ένωση» ενημέρωσε τη Ρουμπίν Καζάν πως ενδιαφέρεται για τον 25χρονο μέσο, Χουάνγκ Ιν Μπέον, που ανήκει στη ρωσική ομάδα, αλλά από τον Απρίλιο του 2022 κι έπειτα αγωνίζεται ως δανεικός στη Σεούλ.

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, τον γνωρίζει από «πρώτο χέρι», μιας και αγωνίστηκε για ενάμιση χρόνο στο MLS για λογαριασμό της Βανκούβερ και αποτελεί ουσιαστικά δική του εισήγηση. Πρόκειται για έναν διεθνή επιτελικό μέσο, με 30 συμμετοχές και 5 γκολ με τη φανέλα της χώρας του, που άφησε τις ΗΠΑ το καλοκαίρι του 2020, όταν και αποκτήθηκε έναντι 3 εκατ. ευρώ από τη Ρουμπίν Καζάν.

Ο ρωσικός σύλλογος εμφανίζεται θετικός στο να υπάρξει συζήτηση για την παραχώρησή του, ενώ εκκρεμεί η διευκρίνηση από την UEFA, ως προς το τι θα γίνει με τους ξένους παίκτες που αγωνίζονται στη Ρωσία, αφού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μείνουν ελεύθεροι.

Σημειώνεται πως το συμβόλαιό του υπό κανονικές συνθήκες ολοκληρώνεται το 2023 και οι «κιτρινόμαυροι» συζητούν το ενδεχόμενο αγοράς του.


Παράλληλα με το ενδιαφέρον της, η ΑΕΚ ευχαρίστησε τη Ρουμπίν Καζάν για τον δανεισμό του Ντάρκο Γέβτιτς, μιλώντας για έναν άψογο επαγγελματία, ενωμερώνοντάς την πως δεν θα κάνει χρήση της οψιόν των 600.000 ευρώ που προβλεπόταν στον δανεισμό του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0