Football Talk

Ανακοίνωσε Μπουμπακάρ Καμαρά η Άστον Βίλα! (video)

Ανακοίνωσε Μπουμπακάρ Καμαρά η Άστον Βίλα! (video)

Την πρώτη της μεταγραφική προσθήκη ενόψει της επόμενης σεζόν ανακοίνωσε η Άστον Βίλα.

Η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ κινήθηκε «αστραπιαία» και λίγες ώρες μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου στην Premier League ξεκίνησε τις προσθήκες για την επόμενη. Οι «villans» είχαν έρθει εδώ και καιρό σε συμφωνία με τον Μπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μαρσέιγ και πλέον το έκαναν επίσημο, με το νεαρό να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο.

Ο μέσος από την Γαλλία είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, αλλά τελικά επέλεξε… Premier League. Την σεζόν που μας πέρασε ο Καμαρά αγωνίστηκε 34 φορές στη Ligue 1 και άλλες δώδεκα στην Ευρώπη, έχοντας σημαντικό ρόλο στην πορεία της ομάδας. Μάλιστα, ο 22χρονος εντυπωσίασε και τον Ντιντιέ Ντεσάν, ο οποίος τον κάλεσε για πρώτη φορά στην εθνική ομάδα της Γαλλίας.

Τέλος, ο Τζέραρντ στις πρώτες του δηλώσεις για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Βίλα, εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με την προοπτική του να έχει στη διάθεσή του ένα από τα πιο υποσχόμενα ταλέντα της ηπείρου και τόνισε ότι ο Καμαρά θα αποτελέσει σημαντικό κομμάτι της ομάδας.  



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0