Football Talk

Ίντερ – Σαμπντόρια 3-0: Ό,τι και να έκανε, ο Ζιρού και η Μίλαν πάλι θα είχαν τον πρώτο λόγο! (video)

Ίντερ – Σαμπντόρια 3-0: Ό,τι και να έκανε, ο Ζιρού και η Μίλαν πάλι θα είχαν τον πρώτο λόγο! (video)

Ναι μεν η Ίντερ πήρε το τρίποντο, ωστόσο την ίδια στιγμή η νίκη της Μίλαν της έδωσε τον τίτλο της Serie A.

Νίκη για την Ίντερ στη τελευταία αγωνιστική της Serie A, η οποία επικράτησε με 3-0 της Σαμπντόρια. Μια νίκη που δεν προσέφερε τίποτα ουσιαστικό στην ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι καθώς το τρίποντο της Μίλαν την ίδια ώρα, δεν της άφησε περιθώρια προκειμένου να υπερασπιστεί τον τίτλο της στην Ιταλία.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε στο πλαίσιο ενός πολύ ήπιου ρυθμού σε γενικές γραμμές. Μοναδικό επικίνδυνο πρόσωπο για την εστία της Σαμπντόρια ήταν ο Λαουτάρο Μαρτίνες, ο οποίος χτύπησε το καμπανάκι στον Αουντέρο σε δύο περιπτώσεις.

Αρχικά στο 25ο λεπτό ο 24χρονος Αργεντινός πήγε πάνω στη σέντρα του Πέρισιτς, έπιασε την κεφαλιά, ωστόσο η προσπάθειά εν τέλει κατέληξε δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Στη συνέχεια ο ίδιος έπιασε ένα σουτ στο 38’ με το οποίο άγγιξε το γκολ, όμως και σε αυτήν την περίπτωση η κατάληξη ήταν η ίδια.

Οι μηχανές για την Ίντερ άναψαν στο δεύτερο ημίχρονο. Μάλιστα οι ποδοσφαιριστές το Ιντζάγκι χρειάστηκαν μόλις 8 λεπτά προκειμένου να «κλειδώσουν» τη νίκη. Το σκορ άνοιξε ο Πέρισιτς στο 49’ ο οποίος βρήκε εύκολα τη μπάλα και από κοντινή απόσταση πλάσαρε για το 1-0.

Στη συνέχεια σειρά είχε ο Κορέα που, αφού η ομάδα ξεχύθηκε σε μια ωραία αντεπίθεση, επίσης πλάσαρε για το 2-0 στο 55’. Ο ίδιος έγινε πρωταγωνιστής και στην ακριβώς επόμενη φάση, στην οποία έγραψε το 3-0 με σουτ περίπου από το ύψος του πέναλτι (57’).

Μπορεί οι «νερατζούρι» να πήραν τη νίκη, όμως αυτή στο τέλος της ημέρας ήταν ένας καλός τρόπος να κλείσουν απλά το πρωτάθλημα.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Ντάμρις, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου, Πέρισιτς, Κορέα, Μαρτίνες

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Αουντέρο, Μπερεσίνσκι, Φεράρι, Γιοσίντα, Αουτζέλο, Καντρέβα, Ρινκόν, Βιέιρα, Θόρσμπι, Σαμπιρί, Καπούτο

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0