Football Talk

Μέσι: «Πικρία από το Champions League, έρχονται καλύτερα πράγματα»

Μέσι: «Πικρία από το Champions League, έρχονται καλύτερα πράγματα»

Ο Λιονέλ Μέσι, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, αναφέρθηκε στην απογοήτευση που του δημιούργησε ο αποκλεισμός της Παρί Σεν Ζερμέν από το Champions League, ενώ υποσχέθηκε καλύτερα πράγματα για το μέλλον.

Τελείωσε η σεζόν στην Γαλλία με τον Λιονέλ Μέσι να κάνει έναν απολογισμό της χρονιάς. Ο Αργεντινός μάγος στάθηκε στην πικρία που του δημιούργησε ο αποκλεισμός της Παρί Σεν Ζερμέν από το Champions League, υποστήριξε όμως πως είναι χαρούμενος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα του.

Παράλληλα, έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας, καθώς… υποσχέθηκε «καλύτερα πράγματα στο 2022». Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Η σεζόν τελείωσε και ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για τον τρόπο που με αντιμετώπισαν από τότε που ήρθα και την οικογένειά μου που πάντα με ακολουθεί και με στηρίζει.

Ήταν μια διαφορετική χρονιά λόγω όλων όσων συνέβησαν, αλλά στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το πρώτο μου τρόπαιο στο Παρίσι.

Έχει μείνει μία πικρή γεύση από τον αποκλεισμό στο Champions League σε μια μάχη στην οποία ήμασταν καλύτεροι. Θέλω όμως, να σταθώ στον τίτλο που πρόσθεσα, που ήταν επίσης ένας από τους στόχους.

Σίγουρα έρχονται καλύτερα πράγματα το 2022, θα είναι μια σημαντική χρονιά και θα παλέψουμε για να διεκδικήσουμε με φιλοδοξία τα πάντα. Τα λέμε σύντομα».


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0