Football Talk

Παίκτες Παναθηναϊκού: «Είμαστε χαρούμενοι για τους φιλάθλους μας» (video)

Παίκτες Παναθηναϊκού: «Είμαστε χαρούμενοι για τους φιλάθλους μας» (video)

Ιωαννίδης, Αλεξανδρόπουλος, Διούδης και Κώτσιρας «ένωσαν» τις φωνές τους μετά την νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ με 1-0 στον τελικό του Κυπέλλου (21/05), υποστηρίζοντας πως είναι χαρούμενοι για τον κόσμο της ομάδας.

Ιωαννίδης, Αλεξανδρόπουλος, Διούδης και Κώτσιρας, όλοι μια αγκαλιά, πανηγύρισαν την νίκη του Παναθηναϊκκού επί του ΠΑΟΚ με 1-0 στον τελικό του Κυπέλλου (21/05). Ο πρώτος είπε: «ευχαριστώ όλο το ιατρικό επιτελείο που με πρόσεχαν σαν παιδί τους και κατάφεραν να παίξω. Κερδίσαμε, πήραμε αυτό που θέλαμε όσο τίποτα. Πετύχαμε και τους δύο στόχους μας και είμαστε ευχαριστημένοι».

Ο δεύτερος φόρεσε και γυαλιά ηλίου αναφέροντας: «είναι μία μοναδική στιγμή, είμαστε πολύ χαρούμενοι όλοι και οι Ελληνες περισσότερο γιατί είμαστε από μικροί στην ομάδα. Είμαι περήφανος που το χαίρομαι με τους φίλους μου και θα πουλήσω και λίγο τρέλα σήμερα όποιος θέλει ας μου πει κάτι».

Ο τερματοφύλακας της παρέας είπε: «έχουμε περάσει πολλές δύσκολες στιγμές. Μας πείσμωσαν και είμαστε περήφανοι και για τον κόσμο μας που είναι διψασμένος. Τον ευχαριστούμε και ελπίζουμε αυτό να είναι η αρχή».

Τέλος, ο Κώτσιρας ανέφερε: «τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα. Η πρώτη μου χρονιά στην ομάδα ήταν φανταστική. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα, στο staff, σε όλους όσους προσπαθούν για να βελτιωθεί ο σύλλογος. Επίσης, πολλά μπράβο στους παίκτες της ομάδας που ήταν τραυματίες και έκαναν πολλές προσπάθειες για να βρεθούν εδώ και εν τέλει τα κατάφεραν να βρίσκονται εδώ και να πανηγυρίσουμε μαζί αυτήν την κατάκτηση».


www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0