Football Talk

Premier League Ρωσίας: Οριστικός υποβιβασμός της Ρουμπίν Καζάν - Τρίποντο σωτηρίας για την Νίζνι Νόβγκοροντ!

Premier League Ρωσίας: Οριστικός υποβιβασμός της Ρουμπίν Καζάν - Τρίποντο σωτηρίας για την Νίζνι Νόβγκοροντ!
 
Η αυλαία έπεσε στην ρωσική Premier League με τις αναμετρήσεις των Ρουμπίν Καζάν - Ούφα και Νίζνι - Ζενίτ να κλέβουν την παράσταση.


Τεράστια έκπληξη από την Νίζνι Νόβγκοροντ η οποία πήρε υπερπολύτιμο τρίποντο απέναντι στην πρωταθλήτρια Ζενίτ με αποτέλεσμα να εξασφαλίσει την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία. Στην αντίπερα όχθη ο Ρουμπίν Καζάν ηττήθηκε από την Ούφα, με αποτέλεσμα να αποχαιρετά οριστικά την Premiership και να αντιμετωπίζει τον οδυνηρό υποβιβασμό.
 
 Άρσεναλ Τούλα - Ουράλ: 1-2
To πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης βρήκε τις δύο ομάδες στο μηδέν, μέχρι που ο Μαρκόφ της Τούλα αποβλήθηκε για χέρι το οποίο οδήγησε την Ουράλ στην άσπρη βούλα. Με αυτόν τον τρόπο ο Ογκουστίνιακ έγραψε το 1-0, για να ακολουθήσει μετά από δύο λεπτά και δεύτερο διαδοχικό τέρμα από τον Μίσκιτς. Οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν να βγάλουν αντίδραση στο 42', όταν και ο Καϊνόφ εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Παντσένκο και έφερε ξανά την διαφορά στο ένα γκολ.
 
Δυναμό Μόσχας - Σότσι: 1-5
Πράγματα και θαύματα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο στην Μόσχα. Παρ' ότι οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Νομπόα, ακολούθησε καταιγισμός και τέσσερα(!) διαδοχικά γκολ από την Σότσι. Από το 27ο λεπτό μέχρι το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, οι Γιουσούποφ, Κασιέρα (εις διπλούν) και Νομπόα, έβαλαν αμφότεροι το όνομα τους στην λίστα των σκόρερ. Στο 37ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν ακόμη ένα τέρμα, με το VAR ωστόσο να στερεί την χαρά από τον Μαργκάρσοφ.
 
Η έναρξη του δεύτερου μέρους έκανε ακόμη δυσκολότερη την κατάσταση για την Δυναμό, καθώς στο 57ο λεπτό έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Λεσοβόι. Η αριθμητική υπεροχή δεν έμεινε ανεκμετάλλευτη από την Σότσι, η οποία βρήκε για ακόμη μία φορά δίχτυα με τον Κασιέρα να κάνει χατ τρικ. 
 
Κίμκι - Σπαρτάκ Μόσχας: 2-1
Οι φιλοξενούμενοι ευτύχισαν να ανοίξουν το σκορ από νωρίς, μόλις στο 11ο λεπτό, όταν ο Ζιγκό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λαντράτοφ. Άργησε, αλλά ακολούθησε δριμύς αντίδραση από την Κίμκι, καθώς στο τελευταίο εξάλεπτο του πρώτου μέρους κατόρθωσαν να ανατρέψουν πλήρως το σκορ. Την αρχή έκανε ο Γκλουσάκοφ με πέναλτι για να ακολουθήσει ο Μποσένοφ, λίγα δευτερόλεπτα πριν την εκπνοή του ημιχρόνου.
 
Κράσνονταρ - Ακμάτ Γκρόζνι: 0-1
Το πρώτο μέρος βρήκε την Κράσνονταρ να έχει την κυριαρχία, χωρίς να καταφέρνει να μετουσιώσει την κατοχή της σε γκολ. Εν αντιθέσει η Ακμάτ κέρδισε πέναλτι, στο 46ο λεπτό, με του Ουμάεφ ωστόσο να μην κατορθώνει να δώσει κεφάλι στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι εμφανίσθηκαν ελαφρώς ανώτεροι, χωρίς ωστόσο να παρουσιάζουν τις μεγάλες φάσεις.
 
Αλλαγές του δευτέρου ημιχρόνου έφεραν αέρα αλλαγής στους φιλοξενούμενους, με τον Κονατέ να περνάει στον αγωνιστικό χώρο και εν τέλη να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 67ο λεπτό.
 
Κρίλια Σοβέτοφ Σάμαρα - Λοκομοτίβ Μόσχας: 0-1
Ανιαρό το πρώτο ημίχρονο από δύο ομάδες βαθμολογικά αδιάφορες, οι οποίες έδειξαν ανικανότητα παραγωγής φάσεων. Με την επάνοδο των δύο ομάδων, η Λοκομοτίβ ευτύχισε να βρει το πρώτο της γκολ και να πάρει κεφάλι στο σκορ, όταν ο Ζεμαλετντίνοφ υποδέχτηκε την μπαλιά του Τικνιζιάν και έστειλε την μπάλα στην εστία του Οβσιανίκοφ. 
 
Νίζνι Νόβγκοροντ - Ζενίτ: 1-0
Ακόμη ένα 45λεπτό που στο οποίο σημειώθηκε παράβαση για πέναλτι, εν προκειμένω υπέρ της Νίζνι. Με αυτόν το τρόπο άνοιξε και το σκορ, στο 20ο λεπτό, με τον Καλίνσκι να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Εννέα λεπτά από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ήρθε η ισοφάρισα, με τον Κασίνοφ να ισοφαρίζει και να φέρνει την αναμέτρηση στα ίσια.
 
 
Ρουμπίν Καζάν - Ούφα: 1-2
Οι γηπεδούχοι παρ' ότι δεν έδειχναν καλύτεροι κατόρθωσαν να εκμεταλλευτούν το σκληρό παιχνίδι της Ούφα, ώστε να στήσουν την μπάλα στα έντεκα μέτρα. Έτσι στο 37ο λεπτό γράφτηκε το 1-0, χάρις την εύστοχη εκτέλεση του Λισάκοβιτς. Εννέα λεπτά από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ήρθε η ισοφάρισα, με τον Καμίλοφ να ισοφαρίζει και να φέρνει την αναμέτρηση στα ίσια. Ακολούθηε η μεγάλη λύτρωση, μέω του Ορτίζ, ο οποίος στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ανέτρεψε το σκορ και χάρισε το σπουδαίο τρίποντο στην ομάδα του.
 
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ροστόφ: 4-0
Η ΤΣΣΚΑ κατόρθωσε να επικυρώσει την αγωνιστική την ανωτερότητα με δύο γκολ από το πρώτο ημίχρονο. Την αρχή έκανε ο Φερνάντες μόλις στο τέταρτο λεπτό, για να ακολουθήσει μόλις έξι λεπτά αργότερα το δεύτερο τέρμα από τον Γκμπαμίν. Η υπόθεση νίκη έληξε και τυπικά με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, όταν ο Ομπλιάκοφ εκτέλεσε τον Μπαμπούριν και κλείδωσε το τρίποντο για την ΤΣΣΚΑ. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ντιβέγεφ  όταν στο 88ο λεπτό διεύρυνε ακόμη περισσότερο το προβάδισμα.
 
 
Αποτελέσματα
Άρσεναλ Τούλα - Ουράλ: 1-2
Δυναμό Μόσχας - Σότσι: 1-5
Κίμκι - Σπαρτάκ Μόσχας: 2-1
Κράσνονταρ - Ακμάτ Γκρόζνι: 0-1
Κρίλια Σοβέτοφ Σάμαρα - Λοκομοτίβ Μόσχας: 0-1
Νίζνι Νόβγκοροντ - Ζενίτ: 1-0
Ρουμπίν Καζάν - Ούφα: 1-1
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ροστόφ: 4-0
 
Βαθμολογία
 
1. Zενίτ 30 65 (66-28)
2. Σότσι 30  56 (54-30)
3. Δυναμό Μόσχας 30 53 (53-41)
4. Κράσνονταρ 30 50 (42-29)
5. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 30 50 (42-29)
6. Λοκομοτίβ Μόσχας 30 48 (43-39)
7. Ακμάτ Γκρόζνι 30 42 (36-38)
8. Κρίλια Σοβέτοφ Σάμαρα 30 41  (39-36)
9. Ροστόφ 30 38 (47-51)
10. Σπαρτάκ Μόσχας 30 38 (37-41)
12. Ουράλ 30 33(27-35)
11. Nίζνι Νόβγκοροντ 30 33 (26-39)
13. Κίμκι 30 32 (34-47)
14. Ούφα 30 30 (29-40)
15. Ρουμπίν Καζάν 30 29 (34-56)
16. Άρσεναλ Τούλα 30 23 (30-59)
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0