Football Talk

Σαλάχ: «Εύχομαι να χάσει βαθμούς η Σίτι για να στεφθούμε εμείς πρωταθλητές»

Σαλάχ: «Εύχομαι να χάσει βαθμούς η Σίτι για να στεφθούμε εμείς πρωταθλητές»

Την πίστη του για την κατάκτηση και των δυο υπολειπόμενων τίτλων εξέφρασε ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ευχόμενος γκέλα της πρωτοπόρου Μάντσεστερ Σίτι για να καταλήξει το πρωτάθλημα στο Λίβερπουλ.

Η σεζόν φτάνει προς την ολοκλήρωσή της με τη Λίβερπουλ να βρίσκεται εντός στόχων, όντας στον τελικό του Champions League και στη μάχη της διεκδίκησης του τίτλου της Premier League. Παίζει το τελευταίο της χαρτί το απόγευμα της Κυριακής (22/5) στο Άνφιλντ απέναντι στη Γουλβς, ευελπιστώντας σε δική της νίκη και στραβοπάτημα της Σίτι για να στεφθεί πρωταθλήτρια.

Από τη δική του πλευρά, ο Αιγύπτιος επιθετικός, Μοχάμεντ Σαλάχ, παραμένει αισιόδοξος ότι οι «Πολίτες» μπορούν να χάσουν βαθμούς και να είναι εκείνοι στο τέλος της ημέρας που θα πανηγυρίσουν.

«Εύχομαι η Σίτι να χάσει ή να αναδειχθεί ισόπαλη για να κερδίσουμε εμείς το πρωτάθλημα. Μιλάμε μεταξύ μας και είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι. Αυτή η κατάσταση συνέβη πριν από δύο χρόνια και κέρδισαν την Premier League. Είμαστε όλοι αισιόδοξοι και είναι στα χέρια μας. Πρέπει να κερδίσουμε το δικό μας παιχνίδι και μετά να περιμένουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αιγύπτιος επιθετικός στο Bein Sports.

Και συμπλήρωσε για τη μάχη του Champions League την επόμενη εβδομάδα (28/5) στο Παρίσι: «Όταν είπα ότι μακάρι να μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε τη Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν σαν να έλεγα κάτι κακό για αυτήν. Μιλούσα για την πιο δυνατή ομάδα στην ιστορία του Champions League. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο και αυτή η ομάδα έχει κερδίσει σχεδόν όλους τους δυνατούς αντιπάλους. Αλλά είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τον τελικό και ελπίζω να το κερδίσουμε»

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0