Football Talk

Τορίνο – Ρόμα 0-3: Με πρωταγωνιστή τον Έιμπραχαμ, οι Ρωμαίοι «κλείδωσαν» το Europa League!

Τορίνο – Ρόμα 0-3: Με πρωταγωνιστή τον Έιμπραχαμ, οι Ρωμαίοι «κλείδωσαν» το Europa League!

Με χαρακτηριστική ευκολία κατάφερε να περάσει η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο από την έδρα της Τορίνο και να «κλειδώσει» την συμμετοχή της στο επόμενο Europa League, με το 3-0 υπέρ της να αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του ματς!

Τι και αν η Ρόμα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το Europa Conference League και μέσω αυτού να εξασφάλιζε την συμμετοχή της στο επόμενο Europa League; Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν θα άφηνε την ευκαιρία να το καταφέρει μία ώρα αρχίτερα να περάσει ανεκμετάλλευτη και επικράτησε με 3-0 της αδιάφορης Τορίνο, για να ξαναφέρει και μαθηματικά την Ρόμα στην δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση!

Πώς όμως φτάσαμε στην ευρεία νίκη των Ρωμαίων και στο 3-0 με τρεις διαφορετικούς σκόρερ; Η αλήθεια είναι πως η Τορίνο δεν προέβαλλε επί της ουσίας καμία αντίσταση και για τον λόγο αυτό υπέστη και την πιο «βαριά», εντός έδρας ήττα της από την Ρόμα από το 1990 και έπειτα!

Το σκορ άνοιξε από κοντά ο Τάμι Έιμπραχαμ στο 33ο λεπτό και έφτασε τα 16 γκολ στην Serie A, ενώ 11 λεπτά μετά, κατάφερε από την «άσπρη» βούλα να κάνει το 2-0 και να βάλει τις βάσεις για  την πρώτη, εκτός έδρας νίκη της Ρόμα μετά από πέντε ανεπιτυχείς προσπάθειες!

Στο δεύτερο μέρος η Τορίνο προσπάθησε να επιτεθεί, αλλά κατέγραψε μόλις μία τελική εντός στόχου και η χαριστική βολή έλαβε χώρα στο 78’, σε πέναλτι του Μπουοντζιόρνο. Ο Πελεγκρίνι το συζήτησε με τον Έιμπραχαμ, ο δεύτερος δεν ενδιαφέρθηκε να ολοκληρώσει το χατ-τρικ και το 3-0 ήταν γεγονός!

Κάπως έτσι, η Ρόμα θα αγωνίζεται στο επόμενο Europa League, ακόμη και αν δεν κατακτήσει το Conference League κόντρα στην Φέγενορντ, συνδυάζοντας και την εν λόγω επιτυχία της, με τη μεγαλύτερη, εκτός έδρας νίκη της στην Serie A στο 2022!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0