Football Talk

Ολυμπιακός: Η ώρα του Ελ Αραμπί

Ολυμπιακός: Η ώρα του Ελ Αραμπί

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει σε προτεραιότητα το θέμα του Ελ Αραμπί, έχει καταθέσει την πρόταση του και περιμένει την απάντηση του Μαροκινού μέσα τις επόμενες μέρες για να προχωρήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό. 

Γράφει ο Δημήτρης Σπιλιόπουλος

Η θέση του επιθετικού είναι από τα πιο «καυτά» ζητήματα στον Ολυμπιακό ενόψει της νέας σεζόν και μόνο τυχαίο δεν είναι πως έχει μπει σε προτεραιότητα σε ότι αφορά τα ζητήματα που υπάρχουν για το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Οι «Πειραιώτες» θέλουν να κρατήσουν τον πρώτο σκόρερ τους την τελευταία τριετία, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ενώ και ο Μαροκινός επιθετικός έχει δηλώσει πως θέλει να παραμείνει στο «λιμάνι». Οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι εξαιρετικές και είναι ενδεικτικό πως διαπραγματεύονται απευθείας. Χωρίς μεσάζοντες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση των «ερυθρόλευκων» αγγίζει τα δύο εκατομμύρια ευρώ για ένα νέο διετές συμβόλαιο και πλέον η… μπάλα περνάει στο γήπεδο του Ελ Αραμπί. Πρόκειται για μια εξαιρετική πρόταση, στα χρήματα που έπαιρνε μέχρι τώρα ο «πιστολέρο» του Ολυμπιακού και ήταν τα περισσότερα από κάθε άλλον στο ρόστερ.

Θεωρείται απίθανο ο Ελ Αραμπί να βρει παρόμοια πρόταση από την ευρωπαϊκή αγορά, αλλά δε μπορεί να πει κανείς το ίδιο και για την αγορά της Ασίας. 

Ο 35χρονος φορ αναμένεται να αποφασίσει τις επόμενες μέρες και αν πει το «ναι» είναι πολύ πιθανό να κρεμάσει τα παπούτσια του στον Πειραιά. Σε αντίθετη περίπτωση ο Ολυμπιακός θα βγει στην αγορά για την απόκτηση βασικού επιθετικού.

Την ίδια ώρα θολό παραμένει το τοπίο σχετικά και με τους άλλους δύο φορ του ρόστερ. Ο Τικίνιο έχει αρκετούς… μνηστήρες και ο Χασάν έρχεται από καλή χρονιά ως δανεικός στην Κόνιασπορ και δεν αποκλείεται οι Τούρκοι να κινηθούν για να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή.

Με αυτά τα δεδομένα ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει στο ρόστερ της επόμενης σεζόν τους δύο από τους τρεις στράικερ που διαθέτει αυτή τη στιγμή ή κανέναν τους και να πάει σε απόκτηση δύο επιθετικών στην μεταγραφική περίοδο. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0