Football Talk

Λίβερπουλ: Αισιόδοξος για τους απόντες ο Κλοπ ενόψει τελικού

Λίβερπουλ: Αισιόδοξος για τους απόντες ο Κλοπ ενόψει τελικού

Οι τραυματίες της Λίβερπουλ θα καταφέρουν αν δώσουν το «παρών» στον τελικό του Champions League.

Καθησυχαστικά νέα για τους φίλους της Λίβερπουλ από τον Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε για τους τραυματίες Σαλάχ, Φαν Ντάικ, Φαμπίνιο και Γκόμες, οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα θα δώσουν το «παρών» στον τελικό του Champions League.

Αναλυτικά είπε:

«Για τον Γκόμεζ έχουμε καλά νέα. Οι εξετάσεις του ήταν καθαρές και έδειξαν πως σταθήκαμε τυχεροί, αφού ήταν ένα δυνατό χτύπημα, αλλά τελικά δεν ήταν κάτι σοβαρό. Ήταν το πόδι στο οποίο είχε τραυματιστεί στο παρελθόν και ανησυχήσαμε», τόνισε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

«Όλα καλά και με τα άλλα παιδιά (σ.σ. Σαλάχ, Φαν Ντάικ, Φαμπίνιο), αλλά δεν έχω ιδέα τι θα κάνω μαζί τους στο παιχνίδι της Κυριακής με τους Γουλβς. Καταλαβαίνω τη μάχη για το βραβείο του κορυφαίου σκόρερ, αλλά εμείς και ο Σαλάχ δεν θέλουμε να ρισκάρουμε. Η κατάσταση τους φαίνεται καλή, αλλά πρέπει να περιμένουμε. Ιδανικά, θα ήθελα να τους δώσω χρόνο συμμετοχής για λόγους ρυθμού, ή τουλάχιστον θα ήθελα να τους έχω στον πάγκο και στη συνέχεια να τους βάλω στο ματς. Δεν είμαι σίγουρος 100% για το τι θα γίνει τελικά».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0