Football Talk

Premier League: Αδιάφορη… ισοπαλία για Τσέλσι και Λέστερ – ελπίζει η Μπέρνλι! (video)

Premier League: Αδιάφορη… ισοπαλία για Τσέλσι και Λέστερ – ελπίζει η Μπέρνλι! (video)

Με ένα εντυπωσιακό γκολ του Μάρκος Αλόνσο, που απάντησε στο «ποίημα» του Μάντισον στο Στάμφορντ Μπριτζ, η Τσέλσι που ήδη είχε εξασφαλίσει το Champions League για την επόμενη σεζόν έμεινε στο 1-1 με την Λέστερ. Την ίδια ώρα, Άστον Βίλα και Μπέρνλι αναδείχθηκαν ισόπαλες με το ίδιο σκορ και η δεύτερη συνεχίζει να ελπίζει!

Η Τσέλσι είδε την Λέστερ να σκοράρει με την πρώτη της τελική στο ματς, σχεδόν δίχως να... ψάξει το γκολ! Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς βρήκε ευκαιρία για αντεπίθεση στο 6ο λεπτό κι ένα μακρινό σουτ του Μάντισον κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0 που ήρθε απόλυτα κόντρα στη ροή της αναμέτρησης έτσι όπως είχε διαμορφωθεί από τις προσπάθειες των «μπλε». Είναι ενδεικτικό πως στη συμπλήρωση του ημιώρου οι τελικές ήταν 8-1 για τις δύο ομάδες και οι γηπεδούχοι δεν κατάφερναν ν' απαντήσουν στο γκολ που είχαν δεχθεί. Αυτό τελικά έγινε στο 34' με πανέμορφο μονοκόματο του Αλόνσο από αριστερά εντός περιοχής έπειτα από βαθιά μπαλιά του Ρις Τζέιμς.


Η ομάδα του Τόμας Τούχελ είχε την επιβολή στον αγωνιστικό χώρο, ο Ζίγιεχ ήταν δραστήριος επιθετικά και φυσικά μετά την ισοφάριση οι Λονδρέζοι θα έψαχναν πλέον και την ανατροπή. Ο Μαροκινός επιθετικός της Τσέλσι έψαχνε τον τρόπο με τον οποίο θα νικούσε τον Σμάιχελ, όμως οι προσπάθειές του δεν μπορούσαν ν' αποφέρουν καρπούς. Στο 61' προσπάθησε να φτιάξει και κάτι για τον Λουκάκου, όμως, η καλή κεφαλιά του Βέλγου δεν κατευθύνθηκε προς τα δίχτυα. Ο Τόμας Τούχελ που είχε δει και ένα τεράστιο πανό από τον κόσμο που του εξέφρασε τη στήριξή του, ήθελε να δει τους παίκτες του να φτάνουν στη νίκη, με την Λέστερ να μην επιδεικνύει κάποια ιδιαίτερη διάθεση για επίθεση. Ωστόσο, δίχως κάποιον αντίκτυπο, το σκορ παρέμεινε στο 1-1.


Την ίδια ώρα, η Μπέρνλι τα έδωσε όλα στο Βίλα Παρκ, πάλεψε πολύ, αλλά δεν ήταν και πάλι αρκετό! Ο Μπαρνς έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, στη μοναδική τελική της προσπάθεια στον στόχο, από τα «11» βήματα, αλλά το 1-0 του πρώτου μέρους, δεν εξασφάλισε το τρίποντο στην ομάδα του Μάικλ Τζάκσον!

Το σύνολο του Στίβεν Τζέραρντ δεν παράτησε το ματς, μιας και ήταν το τελευταίο εντός έδρας της σεζόν και βρήκε γκολ ισοφάρισης στο 48ο λεπτό, έπειτα από απίθανη πάσα του ΜακΓκιν και σουτ του Μπουεντία μέσα από την περιοχή!

Ακολούθησε πίεση των γηπεδούχων, με τον Γουότκινς να χάνει φοβερή ευκαιρία στο 74’΄, αλλά η μεγαλύτερη στιγμή άνηκε στον Βέγκορστ, τρία λεπτά πριν από την συμπλήρωση των 90’!

Ο Ολλανδός επιθετικός αστόχησε μπροστά από τον Μαρτίνεθ, η Μπέρνλι έμεινε και με «10», μιας και ο Λόουτον αποβλήθηκε λίγα λεπτά μετά την είσοδό του και πλέον πάει να παίξει για την παραμονή της στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, κόντρα στη Νιούκαστλ!


Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0