Football Talk

Χουάνκαρ: «Βρισκόμαστε σε συζητήσεις για ανανέωση, θα δούμε τι θα γίνει»

Χουάνκαρ: «Βρισκόμαστε σε συζητήσεις για ανανέωση, θα δούμε τι θα γίνει»

Ο Χουάνκαρ παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική Marca και μίλησε για διάφορα θέματα. Άθικτο δεν έμεινε το θέμα της ανανέωσης του, το οποίο και σχολίασε!

Η ανανέωση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έδειξε πως στον Παναθηναϊκό έχουν δρομολογηθεί ήδη κάποια πράγματα. Μέσα στα φλέγοντα ζητήματα είναι και αυτή της ανανέωσης του Χουάνκαρ.

Τυπικά το συμβόλαιο του Ισπανού ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου. Στον Παναθηναϊκό είναι δρομολογημένη η ανανέωση του και οι πιθανότητες να παραμείνει στην ομάδα είναι περισσότερες από αυτές της αποχώρησης του.

O Χουάνκαρ παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική Marca.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις διαφορές Ελλάδας - Ισπανίας αναφορικά με το ποδόσφαιρο: «Στην Ελλάδα η αλήθεια είναι ότι ζουν το ποδόσφαιρο πιο έντονα. Ελπίζω να μην υπάρχουν άλλα προβλήματα στον τελικό Κυπέλλου, γιατί στην Ελλάδα ξεφεύγουν τα πράγματα ορισμένες φορές».

Για την θέση που αγωνίζεται: «Εδώ αγωνίζομαι ως αριστερό μπακ, μια θέση που έχω από τότε που έπαιζα στην Μπέτις, όταν έπαιξα το πρώτο μου παιχνίδι απέναντι στη Σεβίλλη. Θυμάμαι ότι έκανα ένα πολύ καλό ματς τότε και έτσι καθιερώθηκα σε αυτή τη θέση».

Για το πως είναι η υγεία του: «Δόξα τον Θεό. Σέβονται τους τραυματισμούς μου, κάτι το οποίο δεν συνέβαινε στην Ισπανία».

Για τους φιλάθλους και την επιστροφή του Παναθηναϊκού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις: «Οι φίλαθλοι σε βλέπουν στο δρόμο και σου ζητούν να πάρεις τη νίκη. Είναι ένας κόσμος που ταλαιπωρήθηκε πολύ. Ο Παναθηναϊκός είναι μια γνωστή ομάδα στην Ευρώπη και καταφέραμε να επαναφέρουμε το όραμα και την ελπίδα με την επιστροφή μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τώρα έχουμε και τον τελικό Κυπέλλου».

Για το μέλλον του: «Φυσικά και μου λείπει η Ισπανία, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Το συμβόλαιο μου λήγει στις 30 Ιουνίου. Είναι αλήθεια ότι βρισκόμαστε σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου μου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Φυσικά, θα δώσω το καλύτερο που μπορώ μέχρι το τέλος της σεζόν».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0