Football Talk

Κύριος ο Ρίντιγκερ, επισκέφτηκε νοσοκομείο στο Λονδίνο και μοίρασε δώρα στα παιδιά!

Κύριος ο Ρίντιγκερ, επισκέφτηκε νοσοκομείο στο Λονδίνο και μοίρασε δώρα στα παιδιά!

Μπορεί ο Ρίντιγκερ να διανύει το τελευταίο του διάστημα στην Αγγλία και την Τσέλσι, όμως εξακολουθεί να αποτελεί μέλος αυτής και να συμμετέχει στις κοινωνικές της εκδηλώσεις. Αισίως, επισκέφτηκε νοσοκομείο του Λονδίνου και μοίρασε δώρα στα παιδιά και τους γονείς τους!

Είναι Κύριος τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου ο Αντόνιο Ρίντιγκερ. Είναι προφανές, με τον Γερμανό ναι μεν να έχει συμφωνήσει με την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά να έχει καταστήσει σαφές στους Μαδριλένους πως δεν ήθελε να γίνει η επισημοποίηση της μεταγραφής, μέχρι και το τέλος της σεζόν.

Το ήθος του Ρίντιγκερ όμως, δεν περιορίζεται μόνο στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, αλλά και εκτός αυτών, με την τελευταία του κίνηση να το αποδεικνύει!

Μετέβη στο Westminster Hospital, ένα νοσοκομείο διδασκαλίας που εδρεύει στο Λονδίνο, πέρασε χρόνο με τα παιδιά και μοίρασε δώρα σε αυτά και τους γονείς τους, βγάζοντας και αναρίθμητες φωτογραφίες μαζί τους!

Η εν λόγω κίνηση είναι και η τελευταία του κοινωνική πράξη επί αγγλικού εδάφους, με τον Γερμανό να αναχωρεί μετά και την τελευταία αγωνιστική της Premier League για την Ισπανία, όπου θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το 2026!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0