Football Talk

Καταγγελία της ΠΑΕ Άρης στην UEFA κατά του Σαράκη

Καταγγελία της ΠΑΕ Άρης στην UEFA κατά του Σαράκη
 Σε επίσημη καταγγελία στην UEFA κατά του νομικού συμβούλου και προϊστάμενου του Τμήματος Αδειοδότησης της ΕΠΟ, κ.Βασίλειου Σαράκη, προέβη η ΠΑΕ Άρης με την κατηγορία της δόλιας συμπεριφοράς.
Ύστερα από την είδηση βόμβα, ότι ο προϊστάμενος του τμήματος αδειοδότησης της ΕΠΟ, κ.Βασίλειος Σαράκης, θα καταθέσει έφεση για την άδεια της ΠΑΕ Άρης, γεγονός που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την έξοδο του στην Ευρώπη, η ομάδα της Θεσσαλονίκης προχώρησε σε επίσημη καταγγελία στην UEFA κατά του συγκεκριμένου προσώπου.

Όπως αναφέρεται από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, «η καταγγελία έγινε καθώς μεταξύ άλλων: Υπάρχει ασυμβίβαστο να είναι στη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ και παράλληλα να κρίνει τους φακέλους αδειοδότησης. Γιατί έγινε διαρροή του φακέλου σε ΜΜΕ αρεσκείας της ΕΠΟ παραβιάζοντας τη συμφωνία εμπιστευτικότητας. Γιατί επιχειρείται δολιοφθορά σε βάρος του Άρη Γιατί αγνόησε 10 σημεία -θέσεις της ΠΑΕ- για την υπόθεση Παλαθουέλος και γι' αυτό δόθηκε άδεια με 4-1 (ψήφους) και μάλιστα από τις 4 οι δύο ψήφοι ήταν των νομικών που έχει τη σημασία του. Τον καταγγέλλουμε στην ΟΥΕΦΑ για δόλια συμπεριφορά και μη διαφανή συμπεριφορά . Η επιστολή έχει χαρακτήρα «επείγον» και ζητάμε παρέμβαση ΟΥΕΦΑ εδώ και τώρα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0