Football Talk

Με δύο τρόπαια το φινάλε της Premier League

Με δύο τρόπαια το φινάλε της Premier League
H Premier League έχει σχεδιάσει δύο πρωτόκολλα για την στέψη του πρωταθλητή την τελευταία αγωνιστική, τόσο στο Έτιχαντ όσο και στο Άνφιλντ, με τις Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ να διεκδικούν τον τίτλο μέχρι το τέλος.
Το φετινό θρίλερ στην Premier League φτάνει προς το τέλος του, με τις Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ να έχουν απόσταση ενός βαθμού, μία αγωνιστική πριν το φινάλε. 

Η διοίκηση της Premier, όπως πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, έχει σχεδιάσει δύο ξεχωριστά πρωτόκολλα για την στέψη του πρωταθλητή, σε Έτιχαντ και Άνφιλντ, από τη στιγμή που όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική. Πιο συγκεκριμένα, στα δύο γήπεδα θα βρίσκεται αντιπροσωπεία της διοργανώτριας αρχής με ένα τρόπαιο η κάθε μία! 

Ο διευθύνων σύμβουλος της Premier League, Ρίτσαρντ Μάστερς, θα είναι στο γήπεδο της Σίτι την Κυριακή (22/5) στον αγώνα της γηπεδούχου με την Άστον Βίλα, μαζί με το γνήσιο τρόπαιο και ένα σετ 40 μεταλλίων ενώ στο Άνφιλντ και τον αγώνα της Λίβερπουλ με την Γουλβς, θα βρίσκεται ο προσωρινός πρόεδρος της λίγκας, Πίτερ ΜακΚόρμικ, μαζί με ένα αντίγραφο καθώς και ένα δεύτερο σετ μεταλλίων στην περίπτωση που η ομάδα του Κλοπ καταφέρει να τερματίσει πρώτη.  

Αξίζει να αναφερθεί ότι κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και το 2019, όταν ο τίτλος κρίθηκε ξανά την τελευταία αγωνιστική και τα μετάλλια που δεν είχαν χρησιμοποιηθεί τότε ανακυκλώθηκαν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0