Football Talk

Ημέρα αποχωρήσεων στον Παναιτωλικό: Παρελθόν ο Βέργος και άλλοι πέντε

Ημέρα αποχωρήσεων στον Παναιτωλικό: Παρελθόν ο Βέργος και άλλοι πέντε
Με ανακοίνωσή του, ο Παναιτωλικός έκανε γνωστό ότι οι Νίκος Βέργος, Νίκος Μελίσσας, Έλντερ Μπαρμπόσα, Μπράιαν Λούι, Μπράνκο Βργκοτς και Ντιέγκο Ροντρίγκες, αποτελούν παρελθόν από τον σύλλογο καθώς δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό τους.
Ημέρα αποχωρήσεων στον Παναιτωλικό καθώς έπειτα από ανακοίνωση της ομάδας του Αγρινίου, έξι συνολικά ποδοσφαιριστές συμπεριλαμβανομένου και του Νίκου Βέργου, αποτελούν και επίσημα παρελθόν από τον σύλλογο καθώς δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό τους. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι οι Νίκος Μελίσσας, Έλντερ Μπαρμπόσα, Μπράιαν Λούι, Μπράνκο Βργκοτς και Ντιέγκο Ροντρίγκες.

Σε αντίθεση με τους πέντε που ήταν γνωστό ότι θα αποχωρήσουν, ο Βέργος είχε στα χέρια του πρόταση ανανέωσης με τα «καναρίνια», ωστόσο ο 26χρονος επιθετικός αποφάσισε να ψάξει κάτι στο εξωτερικό.

H σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών Νίκου Βέργου, Νίκου Μελίσσα, Έλντερ Μπαρμπόσα, Μπράιαν Λούι, Μπράνκο Βργκοτς και Ντιέγκο Ροντρίγκες, με την ομάδα μας έληξαν. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για τη συνεργασία και όσα προσέφεραν στον Παναιτωλικό. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους καριέρα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0