Football Talk

Χέντερσον: «Θα τηλεφωνήσω στον Τζέραρντ, βλέπω… παιδικά όταν παίζει η Σίτι»!

Χέντερσον: «Θα τηλεφωνήσω στον Τζέραρντ, βλέπω… παιδικά όταν παίζει η Σίτι»!

Ο Τζόρνταν Χέντερσον μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με την Σαουθάμπτον για την τελευταία κρίσιμη αγωνιστική και τόνισε μεταξύ άλλων πως προτιμάει να βλέπει παιδικά όταν παίζει η Σίτι ενώ αποκάλυψε πως θα μιλήσει στο τηλέφωνο με τον Τζέραρντ, ενόψει του αγώνα της Βίλα με τους «πολίτες».

Στις 22 Μαΐου θα κριθεί ο τίτλος του πρωταθλητή στην Premier League, με την Μάντσεστερ Σίτι να υποδέχεται την Άστον Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ και την Λίβερπουλ να αγωνίζεται στο «Άνφιλντ» απέναντι στην Γουλβς, θέλοντας μόνο την νίκη για να ελπίζει.

Μετά το τέλος του αγώνα με την Σαουθάμπτον και την νίκη των «reds» με 2-1, ο Τζόρνταν Χέντερσον μίλησε για τα δύο κρίσιμα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής, το ζευγάρωμα του «αγαπημένου» Τζέραρντ με τους «πολίτες» αλλά και για τα… παιδικά που βλέπει όταν αγωνίζεται η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

«Σπάνια βλέπω την Σίτι. Ο τρόπος που παίζει δεν είναι ωραίος να τον βλέπεις, οπότε βάζω παιδικά ή κάτι για τα παιδιά. Είναι μία φανταστική ομάδα, απίστευτοι παίκτες και εξαιρετικός προπονητής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο «Χέντο».

Για τον αγώνα της Σίτι κόντρα στην Βίλα του Τζέραρντ πρόσθεσε: «Ελπίζω ο «Στίβι» και η Βίλα να μας κάνουν την χάρη κόντρα στην Σίτι. Θα τον πάρω τηλέφωνο μέσα στην εβδομάδα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0