Football Talk

Πέντε συλλήψεις οπαδών της Άιντραχτ Φρανκφούρτης!

Πέντε συλλήψεις οπαδών της Άιντραχτ Φρανκφούρτης!

Μόνο ήρεμη δεν ήταν η βραδιά στη Σεβίλλη, πριν από τον τελικό του UEFA Europa League ανάμεσα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και τη Ρέιντζερς. Πέντε συλλήψεις οπαδών της γερμανικής ομάδας αναγκάστηκε να κάνει η ισπανική αστυνομία.

Η κοσμοσυρροή φίλων της Άιντραχτ Φρανκφούρτης (50 χιλιάδες) και της Ρέιντζερς (100 χιλιάδες) στη Σεβίλλη αναπόφευκτα θα οδηγούσε και σε συμπλοκές. Όσο κι’ αν προετοιμάστηκε η αστυνομία της Ισπανίας για τα απρόοπτα, δεν μπορούσε να τα σταματήσει όλα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το βράδυ της Τρίτη στο κέντρο της ανδαλουσιανής πόλης, περίπου 200 οπαδοί της Άιντραχτ επιτέθηκαν στους αντίστοιχους της Ρέιντζερς, με συνέπεια να συλληφθούν 5 εξ’ αυτών.

Ήδη από την Τρίτη το πρωί άρχισαν μικροσυμπλοκές μεταξύ των δύο στρατοπέδων και η αστυνομική διεύθυνση της πόλης είχε αρκετή δουλειά. Στην προσπάθεια να απομακρύνει τους Γερμανούς από την προαναφερόμενη συμπλοκή, οι φίλοι της Άιντραχτ τους επιτέθηκαν με μπουκάλια, τραπέζια και καπνογόνα.

Περίπου 5.500 αστυνομικοί είναι επί ποδός για να διασφαλίσουν την ηρεμία στη Σεβίλλη, με τον διευθυντή των Αρχών, Χουάν Κάρλος Κάστρο να τονίζει ότι: «είναι τρομακτικό. Πολύς κόσμος, που πίνει πάρα πολύ αλκοόλ και δεν έχει καν εισιτήριο για τον τελικό. Συνάμα υπάρχουν πολλές εργασίες στην πόλη, που μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμούς».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0