Football Talk

Ανακοινώθηκε ο Σάλιακας από τη Σαν Πάουλι!

Ανακοινώθηκε ο Σάλιακας από τη Σαν Πάουλι!

Ο Μανώλης Σάλιακας ανακοινώθηκε από τη Σαν Πάουλι!

Ήταν γνωστό από καιρό, αλλά πλέον έγινε και επίσημο. Ο Μανώλης Σάλιακας θα είναι κάτοικος Γερμανίας, πλέον, αφού εξαργύρωσε με μία μεταγραφή στη δεύτερη κατηγορία του ποδοσφαίρου της χώρας και συγκεκριμένα στη Σαν Πάουλι, την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο 25χρονος Έλληνας μπακ αποτελεί το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου, με την ανακοίνωσή του να γίνεται μόλις μία ημέρα μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την ομάδα των Ιωαννίνων.

«Αμέσως μετά το τέλος της σεζόν, η Σαν Πάουλι ανακοινώνει το δεύτερο μεταγραφικό της απόκτημα για την νέα αγωνιστική περίοδο: ο δεξιός μπακ, Μανώλης Σάλιακας (25 ετών) έρχεται από την ομάδα της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο στάδιο Μίλερντορ» ανέφερε χαρακτηριστικά, το μήνυμα της ομάδας.

Στις πρώτες δηλώσεις του ο Μανώλης Σάλιακας τόνισε: «Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να είμαι μελλοντικά μέρος ενός ιδιαίτερου συλλόγου. Ήταν επιθυμία μου να κάνω το επόμενο βήμα της καριέρας μου σε άλλη χώρα και χαίρομαι που θα αγωνίζομαι στη Σαν Πάουλι».

Ο προπονητής Τίμο Σουλτς ανέφερε για τον διεθνή μπακ: «Ο Σάλιακας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα δύο άκρα της άμυνας και μπορεί να γίνει πολύτιμος για μας. Παίζει με πάθος κόντρα στην μπάλα και προσφέρει αρκετή δυναμική στο επιθετικό κομμάτι. Στην τωρινή ομάδα του εμπλέκεται και στην εκτέλεση των στημένων φάσεων, άρα μας είναι χρήσιμος και στον συγκεκριμένο τομέα».

Με τη σειρά του ο τεχνικός διευθυντής, Αντρέας Μπόρνεμαν σχολίασε: «Με τη μεταγραφή του Σάλιακα αποκτήσαμε έναν σημαντικό ποδοσφαιριστή. Εξελίχθηκε σημαντικά τα τελευταία χρόνια παίζοντας σε υψηλό επίπεδο στην Ελλάδα. Χαιρόμαστε που αποφάσισε να ενταχθεί στη Σαν Πάουλι».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0