Football Talk

Η Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη «βλέπει» Premier League μετά από 23 χρόνια με ήρωα τον γκολκίπερ Σάμπα! (video)

Η Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη «βλέπει» Premier League μετά από 23 χρόνια με ήρωα τον γκολκίπερ Σάμπα! (video)

Απίστευτα πράγματα έλαβαν χώρα στο Μπόλινγκ Γκράουντ ανάμεσα στη Νότιγχαμ Φόρεστ και την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη να βλέπει τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά με ήρωα τον γκολκίπερ της να βρίσκεται ένα βήμα πριν από την επιστροφή στην Premier League!

Μπορεί η Νότιγχαμ Φόρεστ να φάνταζε ως το απόλυτο φαβορί για να πάρει την πρόκριση στα play-off της Championship απέναντι στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ μετά το 2-1 του πρώτου ματς, όμως οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να βρουν απάντηση και να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση.

Και όλα αυτά, ενώ έμειναν και πίσω στο σκορ. Η Νότιγχαμ Φόρεστ προηγήθηκε στο Μπόλινγκ Γκράουντ με τον Τζόνσον στο 19’, αλλά η Σέφιλντ είχε αντίδραση και γύρισε το ματς με την έναρξη της επανάληψης.

Στο 47’ ισοφάρισε με τον Γουάιτ και με την συμπλήρωση 75 λεπτών προέβη στην ολική ανατροπή, χάρη στο γκολ του Φλεκ και έστειλε το ματς στην παράταση!


Αμφότερες ήταν κουρασμένες, με αποτέλεσε να οδηγηθούμε στην ρώσικη ρουλέτα, αλλά εκεί δεν θα μπορούσε να υπάρξει… ισοπαλία. Μία από τις δύο θα έβρισκε έναν ήρωα!

Και αυτός φορούσε τα κόκκινα της Νότιγχαμ, όντας ο γκολκίπερ της, Σάμπα! Ο Κονγκολέζος τερματοφύλακας ήταν απλά απροσπέλαστος, έπιασε τρεις εκτελέσεις αντιπάλων και με μια ηρωική εμφάνιση οδήγησε τη Νότιγχαμ (μαζί με αυτούς φυσικά που σκόραραν) στη νίκη με 3-2 και στον μεγάλο τελικό με φόντο την άνοδο στην Premier League, απέναντι στην Χάντερσφιλντ, στις 29 Μαΐου στο Wembley!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0