Football Talk

Δεληζήσης: «Θα ήθελα έναν τίτλο με τον Άρη πριν κλείσω την καριέρα μου»

Δεληζήσης: «Θα ήθελα έναν τίτλο με τον Άρη πριν κλείσω την καριέρα μου»
Ο αρχηγός του Άρη, Γιώργος Δεληζήσης, παραχώρησε δηλώσεις μετά την αναμέτρηση των «κίτρινων» με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αναφερόμενος στη φετινή πορεία της ομάδας και εξέφρασε μια προσωπική του επιθυμία.

Η εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου για τον Άρη, ήταν πέρα για πέρα δίκαιη σύμφωνα με τον αρχηγό του Γιώργο Δεληζήση. Ο 34αχρονος κεντρικός αμυντικός των κίτρινων, προχώρησε στον απολογισμό της φετινής σεζόν μετά την νίκη με 3-0 στους « Ζωσιμάδες» επί του ΠΑΣ Γιάννινα, αναφέροντας μάλιστα ότι θα ήθελε πριν κλείσει την καριέρα του να πανηγυρίσει την κατάκτηση ενός τροπαίου με τον Άρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Δεληζήση:

«Μας ικανοποιεί η βαθμολογική θέση μας αλλά επειδή είμαι και ο παλιός της ομάδας νιώθω ότι θα ήθελα να είμαστε και στον τελικό κυπέλλου. Δεν γνωρίζω ακόμα αν θα είμαι του χρόνου. Είναι απόφαση της διοίκησης, θα δούμε. Πριν κλείσω την καριέρα μου θα ήθελα έναν τίτλο με τον Άρη.
Έχουμε καλούς παίκτες, καλό υλικό και θα ήταν κρίμα να πάει στράφι η σεζόν. Ο προπονητής μιλάει ίδια γλώσσα με πολλούς παίκτες από το ρόστερ και αυτό είναι σημαντικό, όμως θα ήταν άδικο όμως να μην αναφερθούμε και στον Άκη Μάντζιο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι βοήθησαν για να βγει αυτή η χρονιά. Στη διάρκειά της είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα και είναι αλήθεια ότι υπήρξαν στιγμές όπου πικράναμε τον κόσμο. Στο ματς με την ΑΕΚ του δώσαμε μεγάλη χαρά στον κόσμο.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0