Football Talk

Βιεϊρίνια: «Ο τελικός θα κρίνει αν η χρόνια είναι απλά καλή ή επιτυχημένη»

Βιεϊρίνια: «Ο τελικός θα κρίνει αν η χρόνια είναι απλά καλή ή επιτυχημένη»

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε για τον τελικό Κυπέλλου (Σάββατο 21/05, 20:00) του ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό, ξεκαθαρίζοντας πως η κατάκτηση του τροπαίου θα αλλάξει ολόκληρη την σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι καλά η ομάδα, οπότε είμαι καλά και εγώ. Ήταν μια δύσκολη χρονιά με πολλές υποχρεώσεις. Κατακτήσαμε τη 2η θέση και πλέον πάμε και για το Κύπελλο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε αυτό το δύσκολο παιχνίδι. Όποιος το θέλει περισσότερο θα το πάρει. Είναι μια επιτυχημένη σεζόν, αλλά δεν πρέπει να γίνει αποτυχημένη. Αυτό το ματς θα κρίνει αν θα είναι επιτυχημένη ή αν απλά μια καλή σεζόν».

Για το “αντίο” του Βαρέλα: «Κάποιοι θα φύγουν από αυτούς που έχουν γράψει ιστορία με την ομάδα, αλλά ο ΠΑΟΚ πρέπει να συνεχίσει. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θέλουμε το Κύπελλο ώστε και αυτοί να φύγουν με ψηλά το κεφάλι. Να δώσουμε ακόμη μιαχαρά στον κόσμο μας και τον πρόεδρό μας».

Για τον Μαουρίσιο: «Ο κόσμος εκτιμάει την παρουσία τέτοιων παικτών και το έδειξε στην αλλαγή του. Όπως και με πολλούς ακόμη παίκτες».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί στον τελικό: «Μπορούμε να αντέξουμε τον τίτλο του φαβορί, αλλά όπως αποδείχτηκε και στα playyoffs ο τελικός του Κυπέλλου θα είναι 50-50».


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0