Football Talk

Κίτσος: «Στο υψηλότερο σκαλί ο Τσιμίκας, πρότυπο για εμένα» (video)

Κίτσος: «Στο υψηλότερο σκαλί ο Τσιμίκας, πρότυπο για εμένα» (video)

Ο Φώτης Κίτσος, μετά την λήξη της αναμέτρησης μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού, μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV τόσο για την αναμέτρηση όσο και για τον Κώστα Τσιμίκα, τον οποίο χαρακτήρισε ως «πρότυπο».

O Oλυμπιακός έκλεισε τη χρονιά με τον πλέον ιδανικό τρόπο, αφού επικράτησε της ΑΕΚ με 3-2 στο ΟΑΚΑ. Ένας από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης, ο Φώτης Κίτσος, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote TV.

Ο νεαρός αριστερός μπακ των «ερυθρόλευκων», με πλατύ χαμόγελο, μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο κλείνει η χρονιά για την ομάδα του, για το χρόνο συμμετοχής που του έχει δώσει ο Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Κώστα Τσιμίκα, που ζει το όνειρο του στην Αγγλία με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Μάλιστα, ο 19χρονος ποδοσφαιριστής, χαρακτήρισε ως πρότυπο τον Κυπελλούχο Αγγλίας, Κώστα Τσιμίκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φώτη Κίτσου:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτή τη νίκη, Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και δεν έχει σημασία που πήραμε το πρωτάθλημα. Παίζουμε πάντα για τη νίκη και σήμερα το κάναμε με ανατροπή, παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι αυτό.

Για το χρόνο συμμετοχής του δήλωσε:

«Είναι πολύ σημαντικό όλο αυτό, γιατί βγαίνει η δουλειά μας στο γήπεδο. Και βλέπεις τι μπορείς να κάνεις. Προσπαθείς πάντα να πάρεις τις ευκαιρίες σου και να εδραιωθείς.

Η αναφορά του στον Κώστα Τσιμίκα:

« Είναι πρότυπο. Αν κοιτάξω κάποιον κοιτάω μόνο αυτόν. Είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα. Παίζει στον υψηλότερο σκαλί και πρόκειται να αγωνιστεί σε τελικό Champions League, τι άλλο να πει κανείς;»


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0