Football Talk

Γιοβάνοβιτς: «Ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια, ήταν καλύτερος»

Γιοβάνοβιτς: «Ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια, ήταν καλύτερος»

Αντικειμενικός ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ με 2-0 στην Τούμπα, υποστήριξε πως οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και πήραν μια δίκαιη νίκη.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Παναθηναϊκού με 2-0 στην Τούμπα, σε ένα ματς που το «τριφύλλι» παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές και ήταν κατώτερο των περιστάσεων. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε μετά το σφύριγμα της λήξης, αναφέροντας: «Σαν ομάδα δεν ανταποκριθήκαμε από την αρχή του παιχνιδιού σε έναν τρόπο παιχνιδιού που ενδεχομένως να δυσκόλεψε κάποιους παίκτες. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, είχε κατοχή, μας πίεζε και εμείς δεν είχαμε απάντηση για να μεταφέρουμε το παιχνίδι στην πλευρά του ΠΑΟΚ. Δίκαια κέρδισε, ήταν καλύτερος».

Μάλιστα, ρωτήθηκε αν οι παίκτες του είχαν το μυαλό τους στον τελικό του Κυπέλλου και απάντησε: «Να σας πω κάτι; Όσο αυτό ισχύει για εμάς, ισχύει και για τον ΠΑΟΚ. Αυτή η δικαιολογία δεν μου αρέσει. Δεν υπάρχει. Τα ίδια πράγματα ισχύουν και για τις δύο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ είχε περισσότερη διάθεση και ήταν καλύτερος και για αυτό μας κέρδισε. Οι συνθήκες είναι ίδιες και για τους δύο».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0