Football Talk

ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης 0-3: «Κίτρινη επέλαση» στους Ζωσιμάδες και τώρα… Ευρώπη!

ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης 0-3: «Κίτρινη επέλαση» στους Ζωσιμάδες και τώρα… Ευρώπη!

Με νίκη έκλεισε την σεζόν ο Άρης, ο οποίος επιβλήθηκε 3-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, τερματίζοντας τελικά στην 3η θέση της Super League.

Άνετο πέρασμα του Άρη από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα για την τελευταία αγωνιστική των play off της Super League και σε συνδυασμό με την ήττα του Παναθηναϊκού στην Τούμπα, οι «κίτρινοι» τερματίζουν στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Χερνάν Μπούργος, γνωρίζοντας ότι έχουν εξασφαλίσει την έξοδο στην Ευρώπη, αγωνίστηκαν χωρίς άγχος και κατάφεραν να πανηγυρίσουν τη νίκη μαζί με τους περίπου 700 φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στους Ζωσιμάδες. Ο ΠΑΣ Γιάννινα από την άλλη πραγματοποίησε μια αρκετά κακή εμφάνιση, χωρίς να καταφέρει σε κανέναν σημείο του αγώνα να πλησιάσει σε κάποιο γκολ.

1ο ημίχρονο

Ο Άρης ήταν απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού στο πρώτο μέρος. Σε αυτό βοήθησε το πολύ γρήγορο γκολ που πέτυχαν οι «κίτρινοι» στο 8ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Φαμπιάνο, ο οποίος με δυνατό σουτ «τίναξε» τα δίχτυα. Οι παίκτες του ΠΑΣ δυσκολεύονταν αρκετά να πλησιάσουν την περιοχή του Κουέστα, αφού οι φιλοξενούμενοι ήταν καλά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο και έλεγχαν τον ρυθμό. Στο 22’ ο Καμαρά βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και πλάσαρε εύστοχα τον Λοντίγκιν για το 2-0.

aris-kamara-pas-giannina.jpg

2ο ημίχρονο

Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε. Ο Άρης ήταν και πάλι καλύτερος, έχοντας κάποιες καλές στιγμές με Μαντσίνι, Ματέο Γκαρσία και Καμαρά για ένα τρίτο γκολ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Εν τέλει όμως το 3-0 ήρθε από ένα δυνατό σουτ του Εμπακατά εκτός περιοχής. Ο ΠΑΣ είχε και πάλι δευτερεύοντα ρόλο στο γήπεδο, με την μοναδική καλή στιγμή του να έρχεται από κόρνερ και μια αδύναμη κεφαλιά του Εραμούσπε. Το σκορ ως το τέλος δεν άλλαξε και οι Θεσσαλονικείς πανηγύρισαν μια νίκη που τους ανεβάσε στην τρίτη θέση της Super League.

aris-pas-giannina-goal.jpg

 

Η φάση του αγώνα

Το γρήγορο γκολ του Άρη απελευθέρωσε τους «κίτρινους» και άνοιξε το δρόμο για την άνετη επικράτησή τους.

MVP

Ο Μαντσίνι ήταν από τους πιο δραστήριους παίκτες του Άρη στο γήπεδο, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και αποτέλεσε μόνιμη απειλή για την εστία του ΠΑΣ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Η. Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας (72’ Οικονομόπουλος), Εραμούσπε, Κάργας, Ποζνάνσκι (61’ Πέδρο Κόντε), Καραχάλιος (8’ Λιάσος), Στάνκο, Γκαρντάβσκι, Σνάιντερ, Κύρκος, Περέα.

Άρης (Χ. Μπούργος): Κουέστα, Εμπακατά, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Σάκιτς, Ντουκουρέ, Ματίγια, Μαντσίνι (59’ Μπρούνο Γκάμα), Ιτούρμπε (53’ Ματέο Γκαρσία), Καμαρά (73’ Δεληζήσης), Πάλμα.

Βασίλης Βασιλείου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0