Football Talk

Γαλλικά ΜΜΕ: «Κοιτάει… ζεστά την περίπτωση του Τεμά ο Ολυμπιακός» (video)

Γαλλικά ΜΜΕ: «Κοιτάει… ζεστά την περίπτωση του Τεμά ο Ολυμπιακός» (video)

Με τη σεζόν να φτάνει στο τέλος της, ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό και ο Τεντί Τεμά της Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ φαίνεται πως βρίσκεται στη λίστα.

Με τη φιέστα του Σαββάτου (14/5), ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να κλείσει τη φετινή σεζόν, κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (17/5). Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει ήδη τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό και τα ΜΜΕ από το εξωτερικό ρίχνουν στο τραπέζι συνεχώς ονόματα.

Ένα από αυτά, σύμφωνα με το «Foot Mercato» είναι ο Τεντί Τεμά. Ο αρχηγός της Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ είναι εκ των πρωταγωνιστών στην τρελή πορεία της ομάδας. Συγκεκριμένα, οι νεοφώτιστη ομάδα του Βελγίου, έχει κλειδώσει την δεύτερη θέση (σε όλη τη σεζόν ήταν πρώτη) και θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Champions League τη νέα σεζόν.

Ο 27χρονος μέσος έχει παίξει σε 39 ματς έχοντας επτά γκολ και εννιά ασίστ, με την αξία να εκτοξεύεται στα 2,5 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 αλλά το φετινό καλοκαίρι αναμένεται αν του προσφέρει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να είναι μία από τις ομάδες που βλέπουν… ζεστά τον έμπειρο διεθνή Μαλτέζο άσο αλλά δεν παίζει μόνο του. Το ρεπορτάζ τονίζει πως μαζί με τον ελληνικό σύλλογο, αρκετές βελγικές ομάδες τον έχουν επίσης στο στόχαστρο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0