Football Talk

Γιουβέντους - Λάτσιο 2-2: O «buzzer beater» Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς στέρησε την χαρά στο αντίο του Κιελίνι! (video)

Γιουβέντους - Λάτσιο 2-2: O «buzzer beater» Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς στέρησε την χαρά στο αντίο του Κιελίνι! (video)
Στην τελευταία παράσταση του Κιελίνι στο Τορίνο, Γιουβέντους και Λάτσιο ήρθαν ισόπαλες με τελικό σκορ 2-2.

Αναμέτρηση διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν αυτή ανάμεσα στην γηραιά κυρία και την Λάτσιο, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισοπάλες. Στα highlights το περίτεχνο γκολ του Αλβάρο Μοράτα, αλλά και το συγκινητικό τελετουργικό αποχεραιτισμού του Τζόρτζιο Κιελίνι!

Το πρώτο μέρος ξεκίνησε με ταχύτατο τέρμα της Γιουβέντους, καθώς το κεφάλι του Βλάχοβιτς έστειλε την μπάλα με το καλημέρα στα δίχτυα του Στρακόσα. Ο Πάολο Ντιμπάλα πραγματοποίησε δύσκολη σέντρα από τα αριστερά, για να βρει στο 10ο λεπτό τον Σέρβο επιθετικό στο ύψος του δεύτερου δοκαριού.


Eπτά λεπτά αργότερα ο Τζόρτζιο Κιελίνι παραχώρησε την θέση του στον Ντε Λιχτ. Αποχώρησε συμβολικά στο 17ο λεπτό για τα χρόνια που παραβρέθηκε στο Τορίνο, αγωνιζόμενος για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό της αγαπημένης του Γιούβε. Συγκινημένος, αλλά και χαμογελαστός κατευθύνθηκε προς τον πάγκο, γνωρίζοντας ότι το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ζωής του έλαβε τέλος.

Η ροή του παιχνιδιού βρήκε την «γηραιά κυρία» να διευρύνει το προβάδισμα, εννέα λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου. Αυτή την φορά ο Κουαδράδο ήταν αυτός που μοίρασε την ασίστ, ελευθερώνοντας τον Μοράτα από τα αριστερά, ο  οποίος με περίτεχνη ενέργεια δημιούργησε χώρο για τον εαυτό του και τελείωσε την φάση υποδειγματικά.
 
Το δεύτερο μέρος σημαδεύτηκε από αυτογκόλ του Άλεξ Σάντρο, ο οποίος στο 52ο λεπτό βρήκε δίχτυα στην δική του εστία, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ τον φιλοξενούμενων και πάνω στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα που είχε πάρει πορεία προς το τέρμα του Περίν.

Με την Λάτσιο να είναι καθολικά ανώτερη στην διάρκεια του αγώνα, κατόρθωσε να ισοφαρίσει στο πέμπτο (!) λεπτό των καθυστερήσεων, χάρις στον Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς. Έτσι έπειτα από 96 λεπτά παιχνιδιού, ο Ζιοβάνι Αϊρόλντι σφύριξε για τελευταία φορά στην αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

 

Γιουβέντους: Περίν, Άλεξ Σάντρο, Κιελίνι, (17' Ντε Λιχτ), Μπονούτσι, Κουαδράδο, Μπερναρντέσκι, Λοκατέλι (62' Άκε), Μιρέτι, Ντιμπάλα (78' Παλούμπο), Μοράτα (62' Πελεγκρίνι), Βλάχοβιτς (62' Κιν)

Λάτσιο: Στρακόσα, Λατσάρ (78' Ραντού)ι, Πάτριτς, Ατσέρμπι, Μάρουσιτς, Λούις Αλμπέρτο (76' Mπάσιτς), Κατάλντι (76' Λούκας Λέιβα), Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς, Άντερσον, Καμπράλ (52' Πέδρο), Ζακάνι

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0