Football Talk

«Το ποδόσφαιρο είναι για όλους»: Οι αντιδράσεις ποδοσφαιριστών και ομάδων για τον Ντάνιελς!

«Το ποδόσφαιρο είναι για όλους»: Οι αντιδράσεις ποδοσφαιριστών και ομάδων για τον Ντάνιελς!

Ο Λίνεκερ, ο Ντάιερ, αλλά και η Νιούκαστλ, έστειλαν μηνύματα στήριξης στον 17χρονο.

Η ανοιχτή συνέντευξη του Τζέικ Ντάνιελς για τη σεξουαλικότητά του, έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Το Twitter, ειδικά, αγκάλιασε τον 17χρονο ποδοσφαιριστή με κάποιες ομάδες αλλά και αθλητές, να δείχνουν τη στήριξή τους.

«Το ποδόσφαιρο είναι για όλους», έγραψε αρχικά ο Έρικ Ντάιερ.

Στη συνέχεια η Νιούκαστλ έστειλε κι εκείνη το μήνυμά της γράφοντας: «Το ποδόσφαιρο είναι για όλους. Η Νιούκαστλ και ολόκληρη η ποδοσφαιρική κοινότητα είναι μαζί σου, Τζέικ!».

Τέλος ο Γκάρι Λίνεκερ έγραψε δύο πιο εκτενή tweet στον προσωπικό του λογαριασμό, δίνοντας τα συγχαρητήριά του στον 17χρονο: «Μπράβο Τζέικ. Ήταν μια λαμπρή σεζόν για σένα στο γήπεδο, και τώρα με τη γενναιότητά σου, και εκτός γηπέδου. Είμαι σίγουρος ότι θα λάβεις τεράστια αγάπη και υποστήριξη από την ποδοσφαιρική κοινότητα και πολλοί άλλοι θα ακολουθήσουν το παράδειγμά σου. Καλή σου τύχη».

Έπειτα πρόσθεσε πως: «Ειλικρινά πιστεύω ότι, εκτός από μερικούς ομοφοβικούς ηλίθιους, το ποδόσφαιρο θα είναι απίστευτα φιλόξενο και εξαιρετικά υποστηρικτικό απέναντι σε έναν γκέι ποδοσφαιριστή. Έχει καθυστερήσει πολύ να πει κάποιος παίκτης πως είναι γκέι, παρόλο που είναι γελοίο το ότι είναι ακόμη απαραίτητο. Ο ποδοσφαιριστής είναι ποδοσφαιριστής».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0