Football Talk

Ολυμπιακός: Οι υποψήφιοι αντίπαλοι στα προκριματικά του Champions League

Ολυμπιακός: Οι υποψήφιοι αντίπαλοι στα προκριματικά του Champions League

Συμπληρώθηκε το παζλ σε ό,τι αφορά τις ομάδες που θα βρει μπροστά του ο Ολυμπιακός στην προσπάθειά του να μπει στους ομίλους του Champions  League. Στις 15 Ιουνίου η κλήρωση.

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Μπορεί τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μπορεί ακόμα να μην έχουν ολοκληρωθεί, ωστόσο έχουν ξεκαθαρίσει αρκετά τα πράγματα σε ότι αφορά τις ομάδες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στα προκριματικά του Champions  League

Ο αποκλεισμός των ρωσικών ομάδων έφερε τους πρωταθλητές Ελλάδας στον δεύτερο προκριματικό γύρο, ενώ είναι δεδομένο πως λόγω της βαθμολογίας τους στην UEFA, θα βρίσκονται στους ισχυρούς σε όλες τις κληρώσεις μέχρι και τα πλέι-οφ.

Τον πρώτο τους αντίπαλο οι «ερυθρόλευκοι» θα τον μάθουν στις 15 Ιουνίου και είναι πολύ πιθανό να βγει από την κληρωτίδα ζευγάρι καθώς απευθείας στον β΄ προκριματικό γύρο βρίσκεται μόνο η πρωταθλήτρια Ελβετίας, Ζυρίχη.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι αντίπαλοι:

*** Στον β’ προκριματικό γύρο οι πρωταθλητές Ελλάδας μπορεί να βρουν μία εκ των Ζυρίχης (Ελβετία), Σάμροκ Ρόβερς (Ιρλανδία), Λίνκολν (Γιβραλτάρ), Ζαλγκίρις Βίλνιους (Λιθουανία), Νιου Σεντς (Ουαλία), Ελσίνκι (Φινλανδία), Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία), Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ), Κόπερ ή Μάριμπορ (Σλοβενία) και Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο). Αν εξαιρεθεί η Ζυρίχη που είναι απευθείας στον β’ προκριματικό, όλες οι υπόλοιπες πρέπει να περάσουν τον σκόπελο του α’ γύρου.

*** Στον γ’ προκριματικό γύρο ο Ολυμπιακός μπορεί να κληρωθεί με μία εκ των Σερίφ Τιρασπόλ (Μολδαβία), Φερεντσβάρος (Ουγγαρία), Μπόντο Γκλιμτ (Νορβηγία), Απόλλωνα Λεμεσού (Κύπρος), Κλουζ (Ρουμανία) ή Λουντογκόρετς (Βουλγαρία). Όλες πλην του Απόλλωνα Λεμεσού, πρέπει να περάσουν δύο γύρους.

*** Στα πλέι οφ ο Ολυμπιακός μπορεί να πέσει πάνω σε Μάλμε (Σουηδία), Τράμπζονσπορ (Τουρκία), Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία) ή Καραμπάχ (Αζερμπαϊτζάν).

Οι ημερομηνίες που αφορούν τον Ολυμπιακό στα προκριματικά του Champions League

·         15 Ιουνίου: Κλήρωση 2ου προκριματικού γύρου

·         18 Ιουλίου: Κλήρωση 3ου προκριματικού γύρου

·         19 ή 20 Ιουλίου: Πρώτο ματς 2ου προκριματικού

·         26 ή 27 Ιουλίου: Δεύτερο ματς 2ου προκριματικού

·         1η Αυγούστου: Κλήρωση playoffs Champions League

·         2 ή 3 Αυγούστου: Πρώτο ματς 3ου προκριματικού

·         9 Αυγούστου: Δεύτερο ματς 3ου προκριματικού

·         16 ή 17 Αυγούστου: Πρώτο ματς των playoffs

·         23 ή 24 Αυγούστου: Δεύτερο ματς των playoffs

·         25 Αυγούστου: Κλήρωση των ομίλων του Champions League

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0