Football Talk

Αναστασίου: «Ήταν μία χρονιά με αρκετά σκαμπανεβάσματα, πρέπει να γίνουμε καλύτεροι» (video)

Αναστασίου: «Ήταν μία χρονιά με αρκετά σκαμπανεβάσματα, πρέπει να γίνουμε καλύτεροι» (video)
Ύστερα από την ήττα της ομάδας του στη Νίκαια, ο Γιάννης Αναστασίου στις δηλώσεις του έκανε έναν μίνι απολογισμό της φετινής αγωνιστικής χρονιάς για τον Παναιτωλικό.
Έναν μικρό απολογισμό της φετινής χρονιάς έκανε ο Γιάννης Αναστασίου στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Παναιτωλικού, από τον Ιωνικό, στη Νίκαια με 3-1

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:


«Θα έλεγε ότι πάντα είναι ωραία να κλείνεις με θετικό αποτέλεσμα. Δεν ήρθε. Δεν είναι χρόνος να το αναλύσουμε. Είναι σημαντικό ότι πήραν χρόνο συμμετοχής κάποια παιδιά, όπως ο Λιάβας, που ταλαιπωρήθηκε. Είναι σημαντικός παίκτης για την ομάδας Ήταν μία χρονιά με αρκετά σκαμπανεβάσματα. Είχε σταθερότητα από Νοέμβριο μέχρι και Φεβρουάριο. Μπήκαν κάποιες βάσεις για την ομάδα σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, ενέργειας, αντίληψης», ανέφερε αρχικά.

Και προσέθεσε: «Δεν είχαμε τη σταθερότητα σε αρκετά παιχνίδια, ειδικά στο τέλος. Ήταν μία καλή χρονιά για τα παιδιά, για την ομάδα. Όμως πρέπει να πάμε με στόχους και να γίνουμε καλύτεροι».

Για το αν ο Παναιτωλικός πίστεψε ότι μπορούσε κάτι παραπάνω: «Όταν φτάσαμε κοντά στην 6η θέση σε κάποια στιγμή φυσικό είναι να το σκέφτεσαι. Δεν είχαμε το καθαρό μυαλό. Είναι σημαντικό να κάνεις την αυτοκριτική σου. Αδικήσαμε σε πολλά παιχνίδια τους εαυτούς μας».


Τέλος, για τον συνεργάτη του Στιβ Ράτερ, που αποχωρεί, τόνισε: «Ο Στιβ πέρα από καλός συνεργάτης είναι και ένας καλός φίλος. Με βοήθησε πάρα πολύ. Για μένα ήταν ευτυχία που δούλεψα με αυτόν τον άνθρωπο».

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0