Football Talk

Ιωνικός – Παναιτωλικός 3-1: Αήττητη και ωραία η ομάδα της Νίκαιας, τερμάτισε πρώτη στα play-outs! (video)

Ιωνικός – Παναιτωλικός 3-1: Αήττητη και ωραία η ομάδα της Νίκαιας, τερμάτισε πρώτη στα play-outs! (video)
Ο Ιωνικός επικράτησε του Παναιτωλικού στη Νίκαια με 3-1 και έκλεισε με νίκη την φετινή φανταστική του παρθενική χρονιά στη Super League 1. Πρώτη και αήττητη τερμάτισε στα play-outs η ομάδα του Δ. Σπανού.

Με τον πιο ιδανικό τρόπο έκλεισε την φετινή του εξαιρετική πορεία ο Ιωνικός, ο οποίος επικράτησε με 3-1 του Παναιτωλικού στη Νίκαια, παραμένοντας αήττητος και τερματίζοντας πρώτος στα play-outs της Super League 1.

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Ιωνικός ξεκίνησε δυνατά το ματς και μόλις στο 9’ ευτύχησε να σκοράρει έπειτα από κόρνερ. Ο Ντάλσιο με σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής ανοιξε το σκορ για την ομάδα του. Είναι το 5ο γκολ του φέτος και το 2ο κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Στο 14’ο Παναιτωλικός θα απαντήσει με τον Βέργο να σκοράρει με μία εξαιρετική κεφαλιά ωστόσο το γκολ του ακυρώθηκε έπειτα από έλεγχο στο VAR.

Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και άρχισαν να πιέζουν στη συνέχεια για την ισοφάριση. Στο 32’ ο Μόρσεϊ θα κάνει μία ωραία ατομική ενέργεια όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ. Στην συνέχεια της φάσης υπήρξε μία ένταση μεταξύ των Μύγα και Νταγκό, με τον διαιτητή Μαλούτα να κιτρινίζει εν τέλει τους  Νταγκό, Φλόρες, Βαλεριάνο και Ρομαό.

Στο 41’ ο Βέργος θα απειλήσει ξανά με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ, με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Η πίεση της ομάδας του Αγρινίου συνεχίστηκε και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βέργος και πάλι θα χάσει μία τεράστια ευκαιρία ύστερα από παράλληλη μπαλιά του Μόρσεϊ, με το πλασέ του να βρίσκει στο δοκάρι.

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως ακριβώς τελείωσε το πρώτο, με τον Παναιτωλικό να πιέζει και να φτάνει στην ισοφάριση μόλις στο 47’ όταν ο Καρέλης, που μπήκε στη θέση του Νταγκό, σκόραρε το 10ο φετινό του γκολ, με μία εξαιρετική κεφαλιά σε κόρνερ της ομάδας του.

Στο 55’ ήταν η σειρά του Ιωνικού να απαντήσει με τον Πογκοσιάν να πλασάρει από καλή θέση αλλά ο Ανέστης να κάνει μία σπουδαία επέμβαση. Στο 61’ θα περάσει στο ματς ο Μάντζης στη θέση του Πογκοσιάν και μόλις στην πρώτη του επαφή με την μπάλα θα δώσει ασίστ στον Τουράμ για το 2-1 των γηπεδούχων!

Στο 68’ ο Μάντζης και πάλι θα απειλήσει ωστόσο ο Ανέστης έδιωξε και πάλι εντυπωσιακά όμως το ίδιο δεν έγινε στο 86’ όταν ο ίδιος παίκτης νίκησε τον τερματοφύλακα της ομάδας του Αγρινίου, με κεφαλιά, φτάνοντας τα 9 τέρματα με την φανέλα του Ιωνικού, σφραγίζοντας τη 6η νίκη της ομάδας του σε 7 αγώνες στα play-outs.

Ο MVP

Χωρίς αμφιβολία ο Βασίλης Μάντζης ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης καθώς με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο έδωσε αέρα στην ομάδα του, δίνοντας μία ασίστ στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα και σκοράροντας το τρίτο τέρμα των γηπεδούχων. 


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ιωνικός (Δ. Σπανός): Χριστοδουλής, Μύγας (90’ Γκοτσούλιας), Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Βαλεριάνος (90’ Κιάκος), Κάνιας, Ντάλσιο, Πογκοσιάν (61’ Μάντζης), Λένις (90’ Καμπράλ), Τουράμ (84’ Πλατέλλας).

Παναιτωλικός (Γ. Αναστασίου): 
Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον (89’ Μπακαδήμας), Κορνέλιους, Περέιρα, Ντουάρτε (83’ Μπελεβώνης), Μόρσεϊ (89’ Μπαρμπόσα), Φλόρες (83’ Λιάβας), Αντούνες, Νταγκό (46’ Καρέλης), Βέργος.

Αντώνης Κεφαλωνίτης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0