Football Talk

Λεβαδειακός – Βέροια 1-0: Τρία χρόνια ήταν πολλά και... επιστροφή στη Super League για τους Βοιωτούς! (video)

Λεβαδειακός – Βέροια 1-0: Τρία χρόνια ήταν πολλά και... επιστροφή στη Super League για τους Βοιωτούς! (video)

Ο Λεβαδειακός επικράτησε με 1-0 της Βέροιας για δεύτερη σερί φορά (15/05) και πανηγύρισε την επιστροφή του στη Super League.

Τρία χρόνια απουσίας από τα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου ήταν πολλά για τον Λεβαδειακό και με το 1-0 κόντρα στη Βέροια (0-0, 15/05), εξασφάλισε την επιστροφή του.

Άχαρο ματς από τη μία πλευρά, αλλά το buzzer-beater του Μπαρμπόσα στις καθυστερήσεις ήταν αρκετό για να φέρει τις συγκινήσεις που έλειψαν στην κανονική διάρκεια. Παρόλα αυτά, τα τελευταία λεπτά σημαδεύτηκαν από άσχημες εικόνες, με οπαδούς να εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο και ένας από αυτούς να επιτίθεται στον παίκτη της Βέροιας, Σταύρο Πεταυράκη. Υπήρξε δεκάλεπτη διακοπή, ενώ ο παίκτης αποχώρησε με φορείο.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 10ο λεπτό. Ο Γιακουμάκης βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, αλλά ο Μάρκοβιτς είχε απάντηση και μπλόκαρε το σουτ. Η συνέχεια, ωστόσο, δεν ήταν ανάλογη.


Τα σκληρά μαρκαρίσματα κυριάρχησαν και οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν ρυθμό. Η μόνη απάντηση του Λεβαδειακού ήρθε στο 39ο λεπτό, όταν ο Μυτίδης απείλησε, αλλά ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε, αφήνοντας το πρώτο μέρος χωρίς σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, δίχως υπερβολή, δεν υπήρξε κάποια μεγάλη ευκαιρία, για κάποια από τις δύο ομάδες. Η Βέροια προσπάθησε να πιέσει περισσότερο και να απειλήσει, αλλά ως εκεί, την ώρα που ο Λεβαδειακός διαχειρίστηκε άψογα το υπέρ του προβάδισμα και φρόντιζε να μην κινδυνεύσει.

Λίγο πριν ολοκληρωθούν και τα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων, οι γηπεδούχοι βρήκαν το «χρυσό» γκολ, που... σφράγισε και την άνοδό τους με τον Μπαρμπόσα. Ωστόσο, το ματς σημαδεύτηκε από άσχημες εικόνες, μιας και κάποιος οπαδός εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει και χτύπησε τον παίκτη της Βέροιας, Σταύρο Πεταυράκη.


Λεβαδειακός (Γιάννης Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Τζημόπουλος, Μπαχανάκ, Βήχος, Νίλι, Μεχία, Χάμοντ, Πολέττο, Μουτίνιο, Μυτίδης

Βέροια (Παύλος Δερμιτζάκης): Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου, Μούργος, Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης, Φοφανά, Πασάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0