Football Talk

Serie Α: Γκέλα ολκής για Ρόμα – Σώθηκε η Σπέτσια, όχι όμως και η Σαλερνιτάνα! (video)

Serie Α: Γκέλα ολκής για Ρόμα – Σώθηκε η Σπέτσια, όχι όμως και η Σαλερνιτάνα! (video)

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλάμβανε το πρόγραμμα του Σαββάτου στην Serie A, με την Σπέτσια να παίρνει νίκη σωτηρίας στο Ούντινε, την Σαλερνιτάνα να χάνει μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί σε απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη και τη Ρόμα να αφήνει δύο βαθμούς κόντρα στην Βενέτσια.

Τεράστια χαμένη ευκαιρία για την Σαλερνιτάνα να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η ομάδα του Ντάβιντε Νικόλα βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Έμπολι (31’ Κουτρόνε) κι ενώ κατάφερε να ισοφαρίσει (76’ Μπονατσόλι), έχασε πέναλτι λίγο πριν τη λήξη του ματς με τον Περότι. Έτσι, Κάλιαρι και Τζένοα παραμένουν ζωντάνες στην μάχη της σωτηρίας, όντας στο -2 από την ομάδα του Σαλέρνο. Παρόλα αυτά, η ισοπαλία στο Έμπολι ήταν αρκετή για να υποβιβάσει και μαθηματικά την Βενέτσια.

 

Στον αντίποδα, η Σπέτσια σώθηκε και μαθηματικά. Με πρωταγωνιστή τον Ντανιέλε Βέρντε που πέτυχε ένα γκολ και έδωσε μια ασίστ, ανέτρεψε το εις βάρος της 1-0 στην έδρα της Ουντινέζε και επικράτησε με 3-2!

 

Την ίδια ώρα, η Τορίνο έφευγε και αυτή με «διπλό» στις αποσκευές της από την έδρα της Βερόνα. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μπρέκαλο στο 19ο λεπτό. Με το τρίποντο αυτό η Τορίνο ανέβηκε στους 50 βαθμούς, δύο λιγότερους από την Ελλάς Βερόνα.

 

Τέλος, στο ματς που έκλεισε την αγωνιστική ημέρα στην Serie A, η Ρόμα γκέλαρε εντός έδρας, καθώς «κόλλησε» στο 1-1 με την Βενέτσια των 10 παικτών και κινδυνεύει να μείνει εκτός θέσεων που οδηγούν στην Ευρώπη, με τις Φιορεντίνα και Αταλάντα να ακολουθούν στο -1. Το σκορ για την ομάδα της Βενετίας άνοιξε μόλις στο 1ο λεπτό ο Οκερέκε, ενώ στο 32΄ αποβλήθηκε ο Κίγινε. Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε από τον Σομουρόντοφ στο 76’, αλλά στα εναπομείναντα λεπτά η Ρόμα δε μπόρεσε να βρει άλλο τέρμα.

 

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 37ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 14/5
Έμπολι - Σαλερνιτάνα 1-1 (31’ Κουτρόνε – 76’ Μπονατσόλι)
Βερόνα - Τορίνο 0-1 (19’ Μπρέκαλο)
Ουντινέζε - Σπέτσια 2-3 (26’ Μολίνα, 90+4' Νεστορόφκσι - 35’ Βέρντε, 45+3’ Γκιάσι, 47’ Ματζόρε)
Ρόμα - Βενέτσια 1-1 (76' Σομουρόντοφ - 1' Οκερέκε)

Κυριακή, 15/5

Μπολόνια-Σασουόλο (13:30)
Νάπολι-Τζένοα (16:00)
Μίλαν-Αταλάντα (19:00)
Κάλιαρι-Ίντερ (21:45)

Δευτέρα, 16/5
Σαμπντόρια-Φιορεντίνα (19:30)
Γιουβέντους-Λάτσιο (21:45)


Η επόμενη (38η) και τελευταία αγωνιστική:

Κυριακή, 22/5
Αταλάντα - Έμπολι
Φιορεντίνα - Γιουβέντους
Τζένοα - Μπολόνια
Ίντερ - Σαμπντόρια
Λάτσιο - Βερόνα
Σαλερνιτάνα - Ουντινέζε
Σασουόλο - Μίλαν
Σπέτσια - Νάπολι
Τορίνο - Ρόμα
Βενέτσια - Κάλιαρι

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0