Football Talk

Βόλος - ΟΦΗ 5-0: «Παράσταση» για έναν ρόλο στο Πανθεσσαλικό με υπογραφή Φαν Βέερτ! (video)

Βόλος - ΟΦΗ 5-0: «Παράσταση» για έναν ρόλο στο Πανθεσσαλικό με υπογραφή Φαν Βέερτ! (video)
Ο Βόλος επικράτησε με 5-0 (14/05) του ΟΦΗ, έχοντας σε μεγάλη ημέρα τους Φερνάντες και Φαν Βέερτ.
Βόλος και ΟΦΗ χάρισαν μία ποδοσφαιρική παράσταση στο Πανθεσσαλικό, στην «αυλαία» των play-outs της Super League, που είχε ως πρωταγωνιστές μόνο τους γηπεδούχους, αφού επικράτησαν με το ευρύ 5-0 (14/05).
 
Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Φαν Βέερτ που σκόραρε δις (12', 29') και μοίρασε μία ασίστ. Κεντρικό πρόσωπο, ωστόσο, και η Ελένη Αντωνίου, η πρώτη γυναίκα διαιτητής σε ματς της πρώτης τη τάξει κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.
 
 

1ο ημίχρονο

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους «οιωνούς» για τους γηπεδούχους, αφού στην πρώτη τους σημαντική ευκαιρία κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Μόλις στο 11ο λεπτό, ο Φαν Βέερτ υποδέχτηκε την μπάλα εντός της περιοχής, έκανε το 1-2 με τον Φερνάντες και με δυνατό σουτ με το «κακό» του πόδι, το αριστερό, έγραψε το 1-0.
 

 
Στο 28ο λεπτό, ο ίδιος παίκτης, διπλασίασε τόσο τα δικά του τέρματα, όσο και αυτά της ομάδας του. Ο Βούρος με τον Μανδά δεν είχαν καλή συνεννόηση, ο Φαν Βέερτ μπήκε «σφήνα» ανάμεσά τους και με ένα απλό «τσίμπημα» της μπάλας, την έστειλε στα δίχτυα για το 2-0.
 

 
Το ματς τελείωσε ουσιαστικά στο 36', αφού ο Βόλος βρήκε και τρίτο γκολ. Και τι γκολ, μάλιστα.
 
Ο Φερνάντες εκτέλεσε το φάουλ, έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι κι έπειτα στα δίχτυα και έγραψε το 3-0, που ήταν και στο σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
 

2ο ημίχρονο

Με την εκκίνηση του δευτέρου μέρους, ο ΟΦΗ απείλησε αρχικά με τον Τσιλιανίδη στο 47', αλλά στο τετ-α-τετ με τον Παπαδόπουλο, δεν κατάφερε να τον νικήσει, ενώ το σουτ του Φελίπε στο 54', σταμάτησε στο δοκάρι. Εν τέλει, ήρθε το γκολ, αλλά ήταν ξανά για τον Βόλο.
 
Στο 65ο λεπτό, ο εκπληκτικός Φερνάντες εκτέλεσε το φάουλ, ο Μανδάς πραγματοποίησε μία άστοχη έξοδο και ο Ροσέρο με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0.
 


Ο 23χρονος Κολομβιανός δεν είχε την τελευταία του λέξη, ωστόσο. Εννέα λεπτά πριν τη συμπλήρωση των ενενήντα, ο Φαν Βέερτ έγινε από εκτελεστής... δημιουργός, έβγαλε μία εξαιρετική σέντρα στον συμπαίκτη του κι αυτός με κεφαλιά -και πάλι- διαμόρφωσε το 5-0, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.


O MVP

Δίχως καμία αμφιβολία, ο Φαν Βέερτ. Άνοιξε τον δρόμο προς τη νίκη με δύο δικά του γκολ και «έφτιαξε» ένα ακόμη στο... κλείσιμο της αναμέτρησης.
 

Η φάση του αγώνα

Το 2ο γκολ του Φαν Βέερτ που «έκοψε» τα πόδια του ΟΦΗ και ήρθε σε μία εντελώς ανύποπτη στιγμή.
 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Φεράρι, Γκιουλέν, Τριανταφύλλου, Άλχο, Μπαριέντος, Τσοκάνης, Μεταξάς, Φερνάντες, Ροσέρο, Φαν Βέερτ
 
ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Μανδάς, Βάις, Διαμαντής, Βούρος, Πασαλίδης, Μπαλογιάννης, Ντε Γκουζμάν, Μεγιάδο, Μπουζούκης, Τοράλ, Ντουρμισάι
 
Φάνης Τσοκανάς

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0