Football Talk

Λόουρενσον: «Η Λίβερπουλ του Κλοπ είναι η καλύτερη ομάδα στην ιστορία του συλλόγου!»

Λόουρενσον: «Η Λίβερπουλ του Κλοπ είναι η καλύτερη ομάδα στην ιστορία του συλλόγου!»
Ο πρώην αρχηγός και «θρύλος» της Λίβερπουλ, Μαρκ Λόουρενσον αναμένεται να σχολιάσει τον τελευταίο του αγώνα το απόγευμα του Σαββάτου (Λίβερπουλ – Τσέλσι, τελικός FA Cup), τονίζοντας πως οι «reds» του Κλοπ είναι η καλύτερη ομάδα στην ιστορία του συλλόγου. Ακόμα και από την ασύλληπτη ομάδα του 1984  που υπήρξε και μέλος της και είχε κατακτήσει το Πρωτάθλημα Αγγλίας, τo Κύπελλο Κυπελλούχων και το League Cup.

O 64άχρονος πρώην αμυντικός των «κόκκινων» θα κλείσει την καριέρα του ως σχολιαστής στο BBC και το Football Focus το Σάββατο (14/5) με φινάλε τον τελικό του αρχαιότερου θεσμού του αγγλικού ποδοσφαίρου, το FA Cup, ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τσέλσι.

mark-lawrenson-glasses-head-scarf-newcastle-united-nufc-1120.jpg

Με τον ίδιο να δηλώνει:

«Η ομάδα έχει έναν εκπληκτικό προπονητή και τα μέλη της έχουν πολύ υψηλό επίπεδο. Είναι η καλύτερη ομάδα στην ιστορία της Λίβερπουλ. Η Λίβερπουλ είναι για εμένα το φαβορί του τελικού ακόμα και αν περνάνε αυτή τη στιγμή μία περίεργη περίοδο με τους τραυματισμούς, ωστόσο η συνολική εικόνα της φετινής χρονιάς είναι απίθανη».

Μάλιστα, ο Λόουρενσον είχε κάνει ταξίδι στο… μέλλον το 2015, όταν ο Γερμανός τεχνικός είχε ανακοινωθεί από την Λίβερπουλ και με ανάλυση του είχε δείξει πως ο Κλοπ θα οδηγήσει τους «κόκκινους» στην Γη της Επαγγελίας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0