Football Talk

Πολωνικά ΜΜΕ: «Επίσημη κρούση του Ολυμπιακού σε Σόουζα – Έντονο ενδιαφέρον από Λεχ Ποζνάν και Ράκοβ» (video)

Πολωνικά ΜΜΕ: «Επίσημη κρούση του Ολυμπιακού σε Σόουζα – Έντονο ενδιαφέρον από Λεχ Ποζνάν και Ράκοβ» (video)

Το όνομα του Ολυμπιακού συνεχίζει να παίζει δυναμικά στο προσκήνιο στην πορτογαλική αγορά, με το όνομα του Αφόνσο Σόουζα να προστίθενται στη λίστα.

Με τη σεζόν να φτάνει στο φινάλε της, ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει ήδη τον μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Το όνομα του Ράφα Σοάρες παίζει ήδη δυναμικά στο προσκήνιο, ωστόσο από την Πολωνία, προκύπτει ακόμα μία περίπτωση, η οποία δεν έχει μείνει σε απλό… ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με το «sportfakty.wp.pl», ο ελληνικός σύλλογος έχει κάνει επίσημη πρόταση στον υπερταλαντούχο Αφόνσο Σόουζα. Συγκεκριμένα, ο 22χρονος μεσοεπιθετικός ανήκει στο γραφείο του Ντέκο, με τον οποίο ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει εξαιρετική σχέση και το δημοσίευμα αναφέρει πως οι «ερυθρόλευκοι» στοχεύουν να τον κάνουν δικό τους.

Πιο αναλυτικά, ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση ύψους 800 χιλιάδων ευρώ στη Μπελενένσες όμως πήρε αρνητική απάντηση. Βέβαια, μετά τον σίγουρο υποβιβασμό του πορτογαλικού συλλόγου, τα δεδομένα αλλάζουν για την ελληνική ομάδα, η οποία θα επανέλθει με νέα προσφορά.

Από την άλλη, οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν παίζουν μόνοι τους καθώς έντονο ενδιαφέρον έχουν δείξει τόσο η Λεχ Ποζνάν όσο και η Ράκοβ Τσεστόχοβα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0