Football Talk

Πάσος Φερέιρα – Μπενφίκα 0-2: Νικηφόρα αγγαρεία σε μια αποτυχημένη σεζόν για τους «Αετούς»

Πάσος Φερέιρα – Μπενφίκα 0-2: Νικηφόρα αγγαρεία σε μια αποτυχημένη σεζόν για τους «Αετούς»

Με νίκη έκλεισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Μπενφίκα, σε μια χρονιά που θα…ξεχαστεί γρήγορα. Οι «Αετοί» της Λισαβώνας κέρδισαν με 2-0 την Πάσος Φερέιρα στην ομώνυμη πόλη, σε μια αναμέτρηση που ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έμεινε εκτός αποστολής.

Χωρίς ελληνικό ενδιαφέρον έκλεισε τη σεζόν η Μπενφίκα αφού ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος δεν ήταν στην αποστολή για την αυλαία της Primeira Liga. Και ο λόγος είναι ευχάριστος. Ο διεθνής πορτιέρο έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά πριν λίγες ώρες, με τη σύζυγο του να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.


Στα αγωνιστικά τώρα, η Μπενφίκα άνοιξε και έκλεισε το ημίχρονο με τον ίδιο τρόπο, με γκολ του Ενρίκε Αραούζο στο 5΄και το 44’. Στο μεσοδιάστημα βέβαια οι γηπεδούχοι ήταν απειλητικοί σε κάποιες περιπτώσεις με τον Έλτον να επεμβαίνει καθοριστικά. Ιδιαίτερα κινητικός και απειλητικός ο Κάστρο Φερέιρα στην επιστροφή του στην ενεργό δράση μετά από πρόβλημα τραυματισμού.

Στο β’ μέρος, οι «Λουιζιτανοί» μπήκαν δυναμικά θέλοντας να πετύχουν νωρίς ένα τρίτο τέρμα και να κλειδώσουν την υπόθεση νίκη. Πίεσαν αρκετά μέχρι τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού χωρίς αποτέλεσμα όμως. Οι αλλαγές των δυο προπονητών έριξαν και άλλο το ρυθμό του ματς το οποίο έληξε χωρίς κάποια διαφοροποίηση ως προς το σκορ.


Πάσος
Φερέιρα (Σέζαρ Πεϊσότο):  Φερέιρα, Ντελγκάδο, Γκάντσας (66’ Λίμα), ΜπαΪσίνιο, Φονσέκα (76’ Μπάστος), Γκαιτάν (88’ Μέντεζ), Πιρές, Κάρλος, Σίλβα (76’ Ντζάλο), Μπούτσκε (66’ Ντενίλσον), Φερέιρα

Μπενφίκα (Βερίσιμο): Έλτον, Ζιλμπέρτο (68’ Νέτο), Τ. Αραούζο, Μοράτο, Σάντρο Κρουζ, ΜεΪτε, Μπερνάρντο, Μάριο (68’ Μορέιρα), Γκουβέια (68’ Γκονσάλβες), Ντίαζ, Ε. Αραούζο (74’ Γιάρεμτσουκ)

Mάνος Φυρογένης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0