Football Talk

Οι Πορτογάλοι στέλνουν τον Ράφα Σοάρες στον Ολυμπιακό! (video)

Οι Πορτογάλοι στέλνουν τον Ράφα Σοάρες στον Ολυμπιακό! (video)

«Ερυθρόλευκο» προβάδισμα για την απόκτηση του αριστερού μπακ της Γκιμαράες «βλέπουν» οι Πορτογάλοι.

Γράφει ο Δημήτρης Σπιλιόπουλος

Το καλοκαίρι αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον σε ότι αφορά τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού και είναι δεδομένο από δω και πέρα πως η ονοματολογία θα αποτελεί καθημερινότητα. Σήμερα, η πορτογαλική εφημερίδα  O «JOGO»  εμφανίζει τον Ολυμπιακό ως φαβορί για την απόκτηση του Ράφα Σοάρες έναντι της Κορίνθιανς η οποία έχει στον πάγκο της τον Βίτορ Περέιρα και επίσης φέρεται να ενδιαφέρεται για τον παίκτη.

Ο Ράφα Σοάρες είναι 27 ετών, αγωνίζεται ως αριστερός μπακ στην Γκιμαράες και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι. Πρόκειται για ένα παιδί των ακαδημιών της Πόρτο που δεν έπαιξε ποτέ στην πρώτη ομάδα, αλλά έχει αγωνιστεί σε Ρίο Άβε, Φούλαμ, Πορτιμονένσε και Έιμπαρ, ενώ υπήρξε διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας

Την φετινή σεζόν έχει 2 γκολ και 8 ασίστ σε 33 εμφανίσεις με την Γκιμαράες, επιδόσεις που μόνο απαρατήρητες δεν περνούν. 

Για τον παίκτη είχε ενδιαφερθεί και ο ΠΑΟΚ το περσινό καλοκαίρι αλλά η περίπτωση του δεν προχώρησε, ενώ σε ότι αφορά τον Ολυμπιακό είναι δεδομένο πως οι Πειραιώτες θα αποκτήσουν αριστερό μπακ και μένει να φανεί αν ο Ράφα Σοάρες θα είναι ο εκλεκτός. 

Δείτε τον Ράφα Σοάρες σε δράση: 


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0