Football Talk

Προσφυγή στο CAS από τις ρωσικές ομάδες για τον αποκλεισμό τους από την Ευρώπη

Προσφυγή στο CAS από τις ρωσικές ομάδες για τον αποκλεισμό τους από την Ευρώπη
Στο CAS προσέφυγαν η Ζενίτ, η ΤΣΚΑ Μόσχας, η Δυναμό Μόσχας και η Σότσι μετά τον αποκλεισμό τους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της UEFA.
Προσφυγή στο CAS αποφάσισαν να κάνουν οι ρωσικές ομάδες που αποκλείστηκαν από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έπειτα από απόφαση της UEFA

Πιο συγκεκριμένα, οι ΖενίτΤΣΚΑ Μόσχας, Δυναμό Μόσχας και Σότσι προσέφυγαν στο ευρωπαϊκό διαιτητικό δικαστήριο προκειμένου να ανατρέψουν την απόφαση της ομοσπονδίας.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας προέβη μάλιστα και σε ανακοίνωση γι'αυτή την ενέργεια:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο σύλλογος μας, καθώς και τρείς ακόμα σύλλογοι της Russian Premier League, κατέθεσαν προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο Αθλητισμού (CAS), κατά της απόφασης της UEFA της 2ας Μαΐου 2022, να αναστείλει τις ρωσικές ομάδες από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Όλοι οι σύλλογοι ζήτησαν ταχεία εξέταση της καταγγελίας.

 

Ελπίζουμε ότι θα τηρηθεί η αθλητική αρχή. Η ΤΣΣΚΑ προσπαθεί να παίξει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα διεκδικήσει τις υψηλές θέσεις στο πρωτάθλημα. Η υποβολή αγωγής πριν το τέλος της σεζόν συνδέεται με αυστηρές προθεσμίες για την άσκηση έφεσης σε μεμονωμένες αποφάσεις της UEFA (10 ημερολογιακές ημέρες)».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0