Football Talk

Ιωνικός: «Η Κυριακή είναι ημέρα γιορτής»

Ιωνικός: «Η Κυριακή είναι ημέρα γιορτής»
Ο Ιωνικός αναμένεται να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό για την τελευταία αγωνιστική των playout της Superleague, συνδυάζοντας την άκρως επιτυχημένη χρονιά της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια.  

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού βρίσκεται στην 2η θέση των playout και με νίκη κόντρα στους Αγρινιώτες και με στραβοπάτημα του ΟΦΗ στον Βόλο θα βρεθεί στην πρώτη θέση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας από την Νίκαια:

«Η ομάδα μας δίνει την ερχόμενη Κυριακή (15/05, 19:30) τον τελευταίο αγώνα της σεζόν με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Ένα παιχνίδι που θα αποτελέσει γιορτή, αλλά και το επιστέγασμα της εξαιρετικής δουλειάς που έγινε από όλους για την παραμονή του συλλόγου μας εκεί που ανήκει: Στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος!

Η διοίκηση, το επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές καλούν όλο τον κόσμο να βρεθεί στο πλάι της ομάδας μας στον τελευταίο αγώνα και να γίνουμε μια... αγκαλιά.

Σας περιμένουμε όλους για να γεμίσουμε το γήπεδο της Νεάπολης, με τις τιμές των εισιτηρίων να είναι ελκυστικές στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν.

Γι' αυτό λοιπόν, την Κυριακή θα βρεθούμε όλοι μαζί στο γήπεδο της Νεάπολης, ώστε να χειροκροτήσουμε ο ένας τον άλλον. Γιατί ο Ιωνικός ήταν, είναι και θα είναι μια μεγάλη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

Ανανεώνοντας το ραντεβού μας, για τη νέα σεζόν...».

 
www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0