Football Talk

Αντέγραψε τον πανηγυρισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο ο Γκαρνάτσο! (video)

Αντέγραψε τον πανηγυρισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο ο Γκαρνάτσο! (video)

Φοβερή στιγμή έλαβε χώρα στον τελικό του FA Youth Cup ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον Αλεχάντρο Γκαρνάτσο των «κόκκινων διαβόλων» να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του και να πανηγυρίζει όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Το «Siuu» ακούστηκε σε όλο το Όλντ Τράφορντ και το παρόν και το μέλλον της Γιουνάιτεντ (θα) περιλαμβάνει τον ίδιο πανηγυρισμό!

Ποιος και τι μπορεί κανείς να πει στον Αλεχάντρο Γκαρνάτσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Τον 18άχρονο επιθετικό των «κόκκινων διαβόλων», ο οποίος οδήγησε την ομάδα του μέχρι και τον τελικό του FA Youth Cup, έχοντας συμμετοχή σε 10 γκολ (7 έβαλε και έδωσε και τρεις ασίστ) και κλήθηκε να της δώσει και τον τίτλο απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Το σκορ ήταν 1-1 μέχρι και το 77ο λεπτό. Εκεί, οι γηπεδούχοι στο κατάμεστο Όλντ Τράφορντ κέρδισαν πέναλτι και ο Γκαρνάτσο κλήθηκε να αναλάβει την ευθύνη. Πήρε φόρα, ζύγισε την κατάσταση, ευστόχησε και από εκεί και μετά ακολούθησαν επικές στιγμές.

Κατευθύνθηκε προς την εξέδρα και αντέγραψε πιστά κάθε βήμα του Κριστιάνο Ρονάλντο, μέχρι να ακουστεί το «Siuu» από ολόκληρο το γήπεδο! Σήκωσε το αριστερό του χέρι για να δώσει το σύνθημα, πήδηξε ψηλά και όλοι οι συμπαίκτες του τον ακολούθησαν!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0