Football Talk

Έκαναν τη νύχτα μέρα οι φίλοι του Παναθηναϊκού μετά το διπλό στο Καραϊσκάκης! (video)

Έκαναν τη νύχτα μέρα οι φίλοι του Παναθηναϊκού μετά το διπλό στο Καραϊσκάκης! (video)

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (12/5), περίπου 150-200 φίλοι του Παναθηναϊκού περίμεναν την αποστολή και έκαναν… τη νύχτα μέρα.

Μετά από 8 χρόνια ο Παναθηναϊκός πέτυχε ένα «μεγάλο» διπλό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης απέναντι στον… αιώνιο αντίπαλο του, Ολυμπιακό. Η νίκη με 2-1, είναι η πρώτη εκτός έδρας νίκη για τον Παναθηναϊκό στα play off. Το συγκεκριμένο τρίποντο, συνοδευόμενο από την πολύ καλή παρουσία του «τριφυλλιού» στο μίνι-πρωτάθλημα (των play off) έχουν κάνει και πάλι τον κόσμο να πιστέψει στην προσπάθεια της ομάδας και του προπονητή της, Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα λοιπόν, 150 με 200 φίλοι του Παναθηναϊκού περίμεναν την επιστροφή της αποστολής από το Γ.Καραϊσκάκης στον «Πύργο Αθηνών», μερικά μέτρα μακριά από τη έδρα των «πράσινων».

Οι οπαδοί με τη χρήση καπνογόνων έκαναν τη νύχτα-μέρα, πανηγυρίζοντας για την σπουδαία νίκη της ομάδας. Μάλιστα, τραγουδώντας ρυθμικά ζητούσαν από την ομάδα τα… μέγιστα. Την επιστροφή στους τίτλους και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, με το … «και όταν το Κύπελλο σηκώσω».

Απολαύστε την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού:


Δημήτρης Φεραδούρος


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0