Football Talk

Τσούμπερ: «Μετά το 1-0 νιώσαμε… ανακούφιση»

Τσούμπερ: «Μετά το 1-0 νιώσαμε… ανακούφιση»

Όλα όσα είπε ο Στίβεν Τσούμπερ μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Νίκη με 3-0 για την ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, στην 8η αγωνιστική των play off της Super League. Ο Στίβεν Τσούμπερ σε δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV έπειτα από τη λήξη της αναμέτρησης σχολίασε το ματς, το επόμενο με τον Άρη, αλλά και για το γήπεδο της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ και τη νίκη:

«Επειδή είναι συνεχόμενα τα ματς είναι δύσκολο να μπει από το ξεκίνημα όπως θέλεις. Χρειαζόμασταν 15 λεπτά να μπούμε στο ρυθμό. Μετά το 1-0 νιώσαμε… ανακούφιση. Μετά δημιουργήσαμε και πετύχαμε περισσότερα γκολ. Στα προηγούμενα παιχνίδι το ότι δεχόμασταν γκολ ήταν η βασική μας αδυναμία. Δεχόμασταν αντεπιθέσεις. Έχουμε βελτιωθεί και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου γι’ αυτό. Όσο δεν δέχεσαι γκολ, ξέρουμε ότι με ένα γκολ μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά μπροστά».

Για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Άρη:

«Κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Και τα προηγούμενα. Και το ματς με τον Παναθηναϊκό ήταν… τελικός. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Θα πρέπει να είμαστε το ίδιο συμπαγείς όπως σήμερα. Βράχος στην άμυνα και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μπροστά. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός».

Για την παραμονή του στην ΑΕΚ και το νέο γήπεδο που θα μπει:

«Πρώτα απ’ όλα είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην Ελλάδα, την Αθήνα και στο όμορφο κλαμπ. Από την πρώτη εβδομάδα υπήρχε συμπάθεια στο κλαμπ κι εμένα. Με την ανανέωση είμαι πολύ χαρούμενος. Θέλω να καταφέρουμε πολλά πράγματα στο μέλλον με αυτή την ομάδα στο νέο γήπεδο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0