Football Talk

Δημήτρης Γιαννούλης: Πλέον, το 50% των συμμετοχών του στην Premier League είναι ως βασικός!

Δημήτρης Γιαννούλης: Πλέον, το 50% των συμμετοχών του στην Premier League είναι ως βασικός!

Την 16η του συμμετοχή στην Premier League θα πραγματοποιήσει ο Δημήτρης Γιαννούλης απέναντι στη Λέστερ, ο οποίος πλέον έχει καταγράψει τις μισές του εμφανίσεις ως βασικός και τις υπόλοιπες, ερχόμενος από τον πάγκο!

Εξακολουθεί να θεωρείται σημαντικός ο Δημήτρης Γιαννούλης για τη Νόριτς, η οποία μπορεί να υποβιβάστηκε και μαθηματικά, όμως συνεχίζει να δείχνει εμπιστοσύνη στον Έλληνα αριστερό μπακ.

Ο Ντιν Σμιθ τον επέλεξε ξανά στο αρχικό σχήμα, αυτή την φορά απέναντι στην Λέστερ, με τον Δημήτρη Γιαννούλη να καταγράφει την 16η του συμμετοχή στην Premier League και την 32η συνολικά με τα «καναρίνια» σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως το 50% αυτών έχουν προέλθει με τον ίδιο να βρίσκεται στην βασική ενδεκάδα (8), ενώ αν λάβουμε υπ’ όψιν μας και τις εμφανίσεις του στην Championship, μόλις σε εννέα περιπτώσεις συνολικά έχει περάσει στο ματς ως αλλαγή!

Τέλος, όσον αφορά τα στατιστικά του, έχει καταγράψει μία ασίστ, αυτήν απέναντι στη Νιούκαστλ και εξακολουθεί να μην έχει βρει δίχτυα στο «Νησί» σε οποιαδήποτε διοργάνωση!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0