Football Talk

Εμβιλά: «Στα ντέρμπι πάντα ο στόχος είναι η νίκη»

Εμβιλά: «Στα ντέρμπι πάντα ο στόχος είναι η νίκη»

Ο Γιαν Εμβιλά μίλησε ενόψει του «ντέρμπι αιωνίων».

Ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό περιλαμβάνει το μενού της 8ης αγωνιστικής των play off της Super League (11/5, 21:00). Ο Γιαν Εμβιλά σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA μίλησε για το εν λόγω παιχνίδι, αλλά και εκείνο της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ότι δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Άρη:

«Πραγματικά η χρονιά ήταν πολύ μεγάλη. Η κούραση τεράστια και είχα ανάγκη αυτήν την παύση. Τώρα περιμένουμε το τελευταίο σκέλος του πρωταθλήματος. Θέλουμε να κλείσουμε όμορφα τη χρονιά».

Για τον Παναθηναϊκό:

«Είναι ένα ντέρμπι. Στα ντέρμπι πάντα ο στόχος είναι η νίκη. Είναι ένα ντέρμπι απέναντι στον αιώνιο αντίπαλό μας που θέλουμε να νικήσουμε».

Για το ότι τον χαρακτηρίζουν ως άρχοντα της πάσας:

«Πραγματικά νιώθω έτσι. Νομίζω πως για αυτό με φέρανε εδώ. Για αυτό έγινα περισσότερο γνωστός. Αυτή είναι η πιο μεγάλη αρετή μου. Επομένως το μόνο που έχω να κάνω από εδώ και πέρα είναι να δουλεύω».

Για τον Κανέ:

«Προσπαθώ πάντα να βοηθάω τον Κανέ. Είναι ένα παιδί που δουλεύει πολύ και θέλει να βελτιώνεται. Είναι η ευκαιρία του να παίξει στον Ολυμπιακό και να γίνει ένας μεγάλος παίκτης. Να είναι καλά και να συνεχίσει έτσι».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0