Football Talk

«Η ΑΕΚ έχει κάνει την πιο δελεαστική προσφορά στον Αλιέντρο - Τον θέλει και η Μπόκα»

«Η ΑΕΚ έχει κάνει την πιο δελεαστική προσφορά στον Αλιέντρο - Τον θέλει και η Μπόκα»

Δημοσιεύματα από την Αργεντινή κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την περίπτωση του Ροντρίγκο Αλιέντρο.

Σε νέες μεταγραφικές κινήσεις θέλει να προβεί ο Ματίας Αλμέιδα. Έπειτα από την χρήσητης οψιόν του Στίβεν Τσούμπερ, ο Αργεντινός κόουτς φέρεται να ενδιαφέρεται να φέρει στην ομάδα τον Ροντρίγκο Αλιέντρο.

Πρόκειται για 31χρονο αμυντικό χαφ της Κολόν, το συμβόλαιο του οποίο ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. «Χθες στη Σάντα Φε καταφέραμε να μάθουμε ότι ο Ροντρίγκο Αλιέντρο, ένας παίκτης που ήθελε ο Βέλεθ από τις αρχές του έτους, έχει συμφωνήσει με την Εστουδιάντες», γράφει ένας ρεπόρτερ στο Twitter που ασχολείται με την περίπτωση.

Η απάντηση που έλαβε από έναν άλλο δημοσιογράφο, όμως, ήταν η εξής: «Υπάρχει ένα πρόβλημα. Τον θέλουν αρκετοί. Η Μπόκα τον γουστάρει με τον Ρικέλμε να τον έχει παρακολουθήει. Η Κολόν δεν θέλει να τον αφήσει να φύγει. Και η πιο δελεαστική προσφορά είναι αυτή της ΑΕΚ από την Ελλάδα καθώς τον ζήτησε ο Ματίας Αλμέιδα».

Αυτή τη σεζόν ο Αλιέντρο έχει 16 συμμετοχές με 3 ασιστ όντας ο βασικός χαφ της Κολόν. Συνολικά στην καριέρα του έχει 198 αγώνες με 18 γκολ και 14 ασιστ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0